Άντε να διώξει τώρα τον Πελεγκρίνι...

Οι Λονδρέζοι απογοητεύουν με 0/4, και ο Αργεντινός προπονητής αμφισβητείται εντόνως. Πώς όμως να εκδιωχθεί όταν έχει γίνει ένα τέτοιο χοντρό λάθος στο συμβόλαιό του;

West Ham manager Manuel Pellegrini gives instructions during the English Premier League soccer match between Arsenal and West Ham United at the Emirates Stadium in London, Saturday Aug. 25, 2018. (AP Photo/Tim Ireland)
Μανουέλ Πελεγκρίνι AP PHOTO/TIM IRELAND

Το 4-0 από τη Λίβερπουλ ήρθε στην πρεμιέρα και δικαιολογήθηκε. Το 3-1 από την Άρσεναλ χωνεύτηκε. Πώς όμως να καταπιούν στη Γουέστ Χαμ το 2-1 από την Μπόρνμουθ και το 1-0 από τη Γουλβς, εντός έδρας μάλιστα;

Τα "σφυριά" έχουν... μηδέν βαθμούς στα πρώτα τέσσερα ματς της Premier League και κόντρα στις προσδοκίες έχουν στογγυλοκαθίσει στην τελευταία θέση της κατάταξης. Υπολογίζοντας μάλιστα ότι στα επόμενα τρία ματς έχουν να παίξουν με Έβερτον στο Λίβερπουλ και να υποδεχθούν Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εύκολα γίνεται αντιληπτό πως ενδεχομένως να μην βρουν νίκη ως τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Μοιραία ο Μανουέλ Πελεγκρίνι είναι αυτός που συγκεντρώνει τα πυρά. Για επιλογές και άσκοπα έξοδα στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Οι δαπάνες για την απόκτηση ποδοσφαιριστών ξεπέρασαν τα 100 εκατομμύρια (μόνο για τον Φελίπε Άντερσον της Λάτσιο ξοδεύτηκαν 38), αλλά μέχρι τώρα άνθρακας ο θησαυρός.

Βέβαια ο Αργεντινός προπονητής είναι ταυτόχρονα ο τυχερός της υπόθεσης. Το έγραψαν και οι Times. Διότι όταν υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Γουέστ Χαμ δεν προβλέφθηκε ποσό αποζημίωσης σε περίπτωση απόλυσης. Γι' αυτό και θα πρέπει να του καταβληθούν και τα 15 εκατομμύρια λίρες που είναι να λάβει ως το καλοκαίρι του 2021. Όσο κόστισαν δηλαδή μαζί ο Φαμπιάνσκι, ο Σάντσες και ο Πέρεθ!

Άντε να τον διώξει υπό αυτές τις συνθήκες...

News 24/7

24MEDIA NETWORK