Η ομάδα υποβιβάζεται, οι οπαδοί έκαναν "ντου", οι παίκτες πήγαν... Μαϊάμι!

Οι οπαδοί της Γουέστ Χαμ δεν άντεξαν το 0-3 από την Μπέρνλεϊ και όρμησαν στον αγωνιστικό χώρο. Τα "σφυριά"... φλερτάρουν με τον υποβιβασμό και ο Ντέιβιντ Μόγες επέλεξε να στείλει τους παίκτες του ταξίδι στο Μαϊάμι, ρίχνοντας κι άλλο λάδι στη φωτιά (PHOTOS).

West Ham's manager David Moyes shouts from the side line during the English Premier League soccer match between West Ham and Arsenal at the London stadium in London, Wednesday, Dec. 13, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
West Ham's manager David Moyes shouts from the side line during the English Premier League soccer match between West Ham and Arsenal at the London stadium in London, Wednesday, Dec. 13, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Το Σάββατο (10/3) το αγγλικό ποδόσφαιρο έγινε πρώτο θέμα στον κόσμο, όχι για κάποιο "τρελό" σκορ ή μία "μαγική" φάση.

Καμία σχέση με τη "στρογγυλή θεά" τα όσα συνέβησαν στην έδρα της Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο. Οι οπαδοί των "σφυριών" έκαναν "ντου" στον αγωνιστικό χώρο για να... κυνηγήσουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους επειδή δεν μπορούσαν ν' αντέξουν την ήττα με 3-0 από την Μπέρνλεϊ.

Οι εικόνες από τα επεισόδια συγκλονιστικές, καθώς παίκτες συνεπλάκησαν με φιλάθλους και τώρα κινδυνεύουν με ισόβιο αποκλεισμό από τα γήπεδα, ενώ η ομάδα τους "φλερτάρει" με τον αγωνιστικό υποβιβασμό όντας 16η στη βαθμολογία!

Τέσσερις ημέρες μετά, ο οργανισμός Γουέστ Χαμ κατάφερε να ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά, αφού κατόπιν συνεννόησης με τον προπονητή Ντέιβιντ Μόγες έστειλαν την ομάδα στο Μαϊάμι για μίνι προετοιμασία και... διακοπές.

Οι φωτογραφίες των αστεριών του κλαμπ στις παραλίες της Φλόριντα, στους 35 βαθμούς, να βάζουν λάδι ο ένας στον άλλο και να συνομιλούν με όμορφες κυρίες... άναψαν ξανά τα λαμπάκια των οπαδών και το "στόλισμα" στα social media πάει σύννεφο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK