Πρώην του Ολυμπιακού ετοιμάζει μεταγραφή 40.000.000 ευρώ!

Η εφετινή Γουέστ Χαμ δεν θέλει να περάσει τα περσινά και γιατί όχι να προχωρήσει σε υπερβάσεις, κυνηγώντας να βρεθεί ψηλά στη βαθμολογία. Άλλωστε έχει ήδη ξεπεράσει τα 100.000.000 ευρώ σε προσθήκες με το δίδυμο Πελεγκρίνι - Ουσίγιος στο μεταγραφικό κουμάντο. Ποιο το "μπαμ" που ετοιμάζουν;

Πρώην του Ολυμπιακού ετοιμάζει μεταγραφή 40.000.000 ευρώ!

Τα "σφυριά" του Μανουέλ Πελεγκρίνι θέλουν φέτος να παρουσιάσουν ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο σε σύγκριση με πέρυσι που κινδύνεψαν κιόλας.

Ο Χιλιανός έχει φέρει στο Λονδίνο τον Μάριο Ουσίγιος σε ρόλο Αθλητικού Διευθυντή και το δίδυμο, κουμαντάροντας τα μεταγραφικά εξετάζει κάθε ενδιαφέρουσα περίπτωση που πέφτει στο τραπέζι.

Μία εξ αυτών, το μεγάλο "μπαμ" που θέλουν να κάνουν στη Γουέστ Χαμ είναι ο Αντρέ Γκόμες της Μπαρτσελόνα.

Ο Πορτογάλος με ατζέντη τον Ζόρζε Μέντες δεν είναι ευπρόσδεκτος στο "Καμπ Νου", αφού μετά τη μεταγραφή του από τη Βαλένθια στην Μπάρτσα έναντι 37.000.000 ευρώ, δεν κατάφερε να ξεδιπλώσει στο γήπεδο το ταλέντο του, ενώ έπεσε θύμα αποδοκιμασιών από τους οπαδούς της ίδιας του της ομάδας.

Όλα αυτά θέλει να εκμεταλλευτεί ο πρώην Αθλητικός Διευθυντής του Ολυμπιακού, Μάριο Ουσίγιος.

Ο 59χρονος Αργεντινός, σύμφωνα με βρετανικά και ισπανικά Μέσα έχει μιλήσει με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και ετοιμάζεται πια να καταθέσει πρόταση ύψους 40.000.000 ευρώ για να φέρει στην Γουέστ Χαμ τον 26χρονο χαφ, φυσικά με τις... ευλογίες του Ερνέστο Βαλβέρδε που δεν "καίγεται" να τον κρατήσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα "σφυριά" έχουν ήδη πραγματοποιήσει 8 μεταγραφές και το... μαρούλι ξεπερνάει τα 100.000.000 ευρώ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK