Αστέρας της Άρσεναλ δεν κλήθηκε στην εθνική Αγγλίας, αλλά στη... Ζάκυνθο

Όλοι περίμεναν να βρεθεί στη προεπιλογή της Εθνικής Αγγλίας για το Μουντιάλ. Όμως ο αστέρας της Άρσεναλ δεν έλαβε τη κλήση που περίμενε, με τη πρόσκληση να γράφει πάνω "Ελλάδα" και συγκεκριμένα "Ζάκυνθος".

Arsenal's players celebrate the goal of Arsenal's Jack Wilshere, second left, after he scored his side's first goal during the English Premier League soccer match between Arsenal and Chelsea at Emirates stadium in London, Wednesday, Jan. 3, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
Arsenal's players celebrate the goal of Arsenal's Jack Wilshere, second left, after he scored his side's first goal during the English Premier League soccer match between Arsenal and Chelsea at Emirates stadium in London, Wednesday, Jan. 3, 2018. (AP Photo/Frank Augstein) AP IMAGE

Είναι αλήθεια πως οι τραυματισμοί τον "άφησαν" πίσω σε φυσική κατάσταση και του στέρησαν τη θέση, τόσο στην Άρσεναλ, όσο και στην Εθνική Αγγλίας. Ο Τζακ Γουίλσιρ έχει αρχίσει εφέτος να βρίσκει και πάλι τον παλιό καλό του εαυτό, όμως η κλήση του από τα "τρία λιοντάρια" για το Μουντιάλ δεν ήρθε τελικά.

Παρόλα αυτά, ο 26χρονος μέσος δέχτηκε πρόσκληση με έναν διαφορετικό προορισμό. Αυτός πάνω έγραφε " Ζάκυνθος", με έναν ακόλουθο του Άγγλου στο Twitter να τον καλεί να έρθει μαζί του στο ελληνικό νησί.

Ο ποδοσφαιριστής των "κανονιέρηδων", όχι μόνο δέχτηκε τη προσφορά, σχολιάζοντας: " Ενημέρωσέ με για το πότε και είμαι μέσα", αλλά ρώτησε αν μπορεί να φέρει και το μωρό, αναφερόμενος στη μικρή κορούλα του.

Θα έχει ενδιαφέρον πάντως αν ο συγκεκριμένος διάλογος αποδειχτεί αληθινός και ο Γουίλσιρ παρακολουθήσει το Μουντιάλ από την ... Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΟΥΙΛΣΙΡ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK