Ο Έμερι είναι "οπαδός" πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ

Η άφιξη του Έμερι στην Άρσεναλ όπως είναι λογικό θα κοστίσει προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της ομάδας. Και ίσως ο Ισπανός φέρει... τύχη σε έναν πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, μια και ο κόουτς φαίνεται να τον συμπαθεί ιδιαίτερα.

PSG's head coach Unai Emery gives instructions to his players during the French League One soccer match between Paris Saint Germain and Guingamp at the Parc des Princes stadium in Paris, Sunday, April 29, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's head coach Unai Emery gives instructions to his players during the French League One soccer match between Paris Saint Germain and Guingamp at the Parc des Princes stadium in Paris, Sunday, April 29, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP IMAGE

Μετά την Αρσέν Βενγκέρ εποχή στην Άρσεναλ, ο Ουνάι Έμερι καλείται να δημιουργήσει τη δική του ομάδα που θα καταφέρει να κερδίσει ξανά την έξοδό της στο Champions League (σε πρώτη φάση).

Το μεταγραφικό παζάρι στους "κανονιέρηδες" αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, όχι μόνο για το ποιοι παίκτες θα φορέσουν τη λονδρέζικη φανέλα, αλλά και για το ποιοι θα παραμείνουν.

Και ίσως η τύχη να... χαμογέλασε σε έναν συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή που ανήκει στον σύλλογο, αφού ο Ισπανός τεχνικός τον έχει εδώ και χρόνια σε υψηλή εκτίμηση.

Ο λόγος για τον συμπατριώτη του κόουτς και πρώην του ΠΑΟΚ, Λούκας Πέρεθ. Όπως γίνεται γνωστό από το EIDesmarque της Κορούνια, ο 29χρονος κλήθηκε να επιστρέψει στο Λονδίνο, ώστε να ξεκινήσει τη καλοκαιρινή προετοιμασία με το κλαμπ.

Ο Έμερι είναι... οπαδός του Πέρεθ και "τρανταχτό" παράδειγμα αποτελεί η προσπάθεια του να τον αποκτήσει το 2016, όταν ανέλαβε τη Παρί Σεν Ζερμέν.

Τότε δεν μπόρεσε να τον έχει ως παίκτη, καθώς ο επιθετικός της Άρσεναλ κατέληξε στο "Νησί". Τώρα, ύστερα από έναν χρόνο δανεισμού στη Λα Κορούνια, ο Πέρεθ επιστρέφει και ο Έμερι θα έχει τη χαρά να τον προπονεί επίσημα από τις 2 Ιουλίου, σκοπεύοντας παράλληλα να του δώσει την ευκαιρία να αποδείξει τις δυνατότητές του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK