Ο Αλαρντάις ανακοινώνεται από την Ομοσπονδία της Αγγλίας

Ο Σαμ Αλαρντάις κέρδισε το χρίσμα της διαδοχής του Ρόι Χόντσον στον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας και την Πέμπτη θ' ανακοινωθεί η πρόσληψή του.

Ο Αλαρντάις ανακοινώνεται από την Ομοσπονδία της Αγγλίας

Καμία έκπληξη από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας, η οποία προτίμησε γηγενή προπονητή για τη θέση του ομοσπονδιακού δίνοντας το χρίσμα στον Σαμ Αλαρντάις.

O 61χρονος τεχνικός της Σάντερλαντ ήταν ο ένας εκ των δύο βασικών υποψηφίων, καθώς μοιραζόταν τις πιθανότητες με τον Στιβ Μπρους. Στην τελική ευθεία ωστόσο κέρδισε έδαφος και πρόλαβε να κόψει πρώτος το νήμα.

Ο Αλαρντάις έχει μακρά θητεία στους πάγκους δουλεύοντας στις Πρέστον, Μπλάκπουλ, Νοτς Κάουντι, Μπόλτον, Νιούκαστλ, Μπάκμπερν και Γουέστ Χαμ, προτού πέρυσι αναλάβει τις "μαυρόγατες".

Στο ευρύ κοινό έγινε γνωστός για τη (για οκτώ χρόνια) δουλειά τους "γουόντερερς", όταν και συνυπήρξε με τον Στέλιο Γιαννακόπουλο.

Η επιλογή του είναι βέβαιο πως θα προκαλέσει ανάμεικτα συναισθήματα, θα κριθεί όμως από τ' αποτελέσματα. Σε πρώτη φάση στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στον όμιλο με Σλοβακία, Σκωτία, Σλοβενία, Λιθουανία και Μάλτα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK