Η δεύτερη νεότητα του Χούντελαρ απειλεί την ΑΕΚ

Μόνιμη πηγή τερμάτων ο Γιαν-Κλας Χούντελαρ, πέτυχε άλλα δύο στο 3-0 επί της Χρόνινχεν και έφτασε τα έξι εφετινά στο ολλανδικό πρωτάθλημα.

Η δεύτερη νεότητα του Χούντελαρ απειλεί την ΑΕΚ

Το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο άρχισε στις 20:30, του Άγιαξ με τη Χρόνινχεν στις 21:45. Οπότε ο πρώτος αντίπαλος της Ένωσης στον όμιλο του Champions League, την Τετάρτη στο Άμστερνταμ, ήξερε τι ακριβώς συνέβαινε στην Αθήνα.

Γι' αυτό και έπραξε αναλόγως. Φιλοδωρώντας με τρία γκολ την αντίπαλό του και πετυχαίνοντας την τέταρτη νίκη του (συνεχόμενη μάλιστα) στα πρώτα πέντε ματς της Eredevisie.

Αν μένει κάτι από την άνετη επιτυχία του "Αίαντα" είναι σίγουρα η επαφή που διατηρεί και εφέτος ο Κλας-Γιαν Χούντελαρ με τ' αντίπαλα δίχτυα. Έχει προ πολλού αφήσει πίσω του τις προβληματικές σεζόν με τη Σάλκε και από πέρυσι μοιράζει... τεμάχια. Αδιακρίτως. Κυρίως έχει ανακτήσει την αυτοπεποίθηση που του είχε χάσει. Με τα δύο σαββατιάτικα γκολ συμπλήρωσε 6 στο πρωτάθλημα και 10 στην τρέχουσα σεζόν συνυπολογίζοντας τα ευρωπαϊκά.

Μαζί του στην 11άδα του Άγιαξ ήταν και οι: Ονανά, Μαζραουί, Ντε Λιχτ, Μπλιντ, Ταλιαφίκο, Νέρες, Σένε (77' Άιτινγκ), Ντε Γιονγκ, Ζίγες (87' Λαμπιάντ), Τάντιτς (79' Φαν ντε Μπέικ)

News 24/7

24MEDIA NETWORK