Ο "σεληνιασμένος" Τρίστασον στο δρόμο της ΑΕΚ

Κοίτα πώς τα φέρνει καμιά φορά η ζωή; Η ΑΕΚ αν περάσει την Σέλτικ θα κοντραριστεί με μία εκ των Μάλμε ή Βίντι. Σε περίπτωση πρόκρισης της πρωταθλήτριας και των Σουηδών, τότε η Ένωση θα συναντήσει έναν παλιό της γνώριμο που δεν εκτίμησε.

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΕΚ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
tristason EUROKINISSI

Η ΑΕΚ, πλέον, έχει γενική εικόνα της πορείας της στο Champions League αφού αν περάσει την Σέλτικ, τότε την περιμένουν μία εκ των Μάλμε ή Βίντι.

Το φαβορί στο συγκεκριμένο ζευγάρι είναι οι Σουηδοί που τα έχουν πάει εξαιρετικά μέχρι στιγμής στην Ευρώπη.

Βασικός παράγοντας στις προκρίσεις επί των Κλουζ και Ντρίτα ο παλιός ποδοσφαιριστής της Ένωσης, ένας παίκτης που δεν πήρε πολλές ευκαιρίες επί Μανόλο Χιμένεθ.

Ο λόγος για τον Άρνορ Τρίσταστον που σε τρεις συμμετοχές στα "αστεράτα" παιχνίδια της ομάδας του έχει σκοράρει δύο γκολ. Ένα κόντρα στους Ρουμάνους κι ένα στο εκτός έδρας 3-0 με την Ντρίτα. Μάλιστα, απέναντι στην Κλουζ ο πρώην "κιτρινόμαυρος" σκόραρε το γκολ της πρόκρισης της Μάλμε που έχανε 1-0 στο "σπίτι" της, αλλά με το τελικό 1-1 πήρε το "εισιτήριο" για την επόμενη φάση.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, η ΑΕΚ το πρώτο ματς με μία εκ των δύο θα το παίξει εκτός έδρας 21 ή 22 Αυγούστου, ενώ ο επαναληπτικός στο ΟΑΚΑ είτε με τους Σουηδούς είτε με τους Ούγγρους θα γίνει 28-29 του ίδιου μήνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK