Παρθένος σε ομίλους, με... άσχημο Ενωσίτικο παρελθόν

Ισπανός στην καταγωγή, αστυνομικός στο επάγγελμα και πρωτάρης σε ματς ομίλων του CL ο Κάρλος ντελ Θέρο Γκράντε που ορίστηκε να διευθύνει το ματς Άγιαξ-ΑΕΚ στο Άμστερνταμ.

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ / EUROPA LEAGUE / AEK - DYNAMO KYIV / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ / EUROPA LEAGUE / AEK - DYNAMO KYIV / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Αν η... διαιτητική παράδοση μετράει στο ποδόσφαιρο, τα μαντάτα για την ΑΕΚ δεν είναι πολύ καλά, σίγουρα όχι ενθαρρυντικά.

Ο ορισμός του Μαδριλένου αστυνομικού Κάρλος δελ Θέρο Γκράντε στην αναμέτρηση με την Άγιαξ ξυπνάει άσχημες μνήμες στην Ένωση, αφού ήταν ο διαιτητής με τον οποίο προ επτά μηνών (15 Φεβρουαρίου) έφερε 1-1 με την Ντιναμό Κιέβου στο ΟΑΚΑ και... αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League, αφού δεν βρήκε γκολ στην Ουκρανία.

Αλήθεια είναι πως αν ο Μασούντ είχε σκοράρει προ κενής εστίας, οι "κιτρινόμαυροι" θα συνέχιζαν. Ωστόσο ο Ντελ Θέρο "ελέγχεται" για τη διαιτησία του στο ματς της Αθήνας. Κυρίως γιατί δεν απέβαλε τον Χάρμας για τα σκληρά μαρκαρίσματά του ενώ του είχε δείξει κίτρινη κάρτα από το 30', ενώ σε δύο περιπτώσεις εντός περιοχής που οι Λαμπρόπουλος και Λιβάγια είχαν βρεθεί στο έδαφος δεν είχε υποδείξει κάποια παράβαση.

Ο Ισπανός ήταν επίσης ρέφερι στο 2-0 του ΑΠΟΕΛ επί του Ολυμπιακού στις 8 Δεκεμβρίου του 2016 (ματς ομίλων του Europa League), ενώ τον Άγιαξ τον "σφύριξε" πέρυσι το καλοκαίρι (26/7/17), στο 1-1 με τη Νις επί γαλλικού εδάφους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK