Τ' αστέρια και το τελεσίγραφο της ΑΕΚ στον εξτρέμ

Όλος ο οργανισμός ΑΕΚ κινείται γύρω από το ματς σταθμός απόψε με την Βίντι, ωστόσο στο παρασκήνιο... τρέχουν και τα μεταγραφικά των "κιτρινόμαυρων". Η πρωταθλήτρια φέρεται αποφασισμένη να τελειώσει το θέμα -του εξτρέμ που "καίει"- εντός των επόμενων δύο ημερών με ή χωρίς τον Νάρσινχ.

Τ' αστέρια και το τελεσίγραφο της ΑΕΚ στον εξτρέμ

Η ΑΕΚ έχει κάνει το "διπλό" στην Ουγγαρία και απόψε υποδέχεται την Βίντι στο ΟΑΚΑ για να κορυφώσει το ευρωπαϊκό της "ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ" με είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η πρωταθλήτρια, πέραν όμως του ματς των 20.000.000 ευρώ έχει στο μυαλό της και τα μεταγραφικά ζητήματα που "καίνε"...

Πρώτα απ' όλα ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ζητήσει έναν εξτρέμ και θα τον έχει καθώς οι επόμενες 48 ώρες θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό προς ποία κατεύθυνση θα κινηθούν οι "κιτρινόμαυροι" στο κομμάτι αυτό όσον αφορά τα πρόσωπα.

Δημοσίευμα της "LIVE SPORT" επισημαίνει πως οι άνθρωποι της πρωταθλήτριας που κινούν τα νήματα επί των μεταγραφικών περιμένουν τον Λουτσιάνο Νάρσινχ, αλλά όχι για... πάντα.

Το σχετικό ρεπορτάζ τονίζει ότι από την ελληνική πλευρά έχουν ψιθυρίσει στον 28χρονο Ολλανδό ότι αναμένουν την τελική του απάντηση εντός δύο ημερών. Εφόσον δεν υπάρξει εξέλιξη, τότε θα ενεργοποιήσουν τις εναλλακτικές για το... φτερό της επίθεσης.

Για τον Νάρσινχ, πάντως, οι γνώστες επί των μανατζερικών θεωρούν ότι στην υπόθεση έχει μπει για τα καλά ο Μίνο Ραϊόλα (εκπρόσωπους του ποδοσφαιριστή), γεγονός που δυσκολεύει τα πράγματα αφού ο Ιταλός είναι "ψείρας" στις απαιτήσεις του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK