Η ομιλία του "Μελισσάν" & το γεμάτο ΟΑΚΑ

Η διοίκηση της ΑΕΚ μετά το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Σέλτικ στη Γλασκώβη πάει... κόντρα στην εποχή, καθώς φημολογείται έντονα πως για τον επαναληπτικό θ' ανοίξουν και οι πάνω θύρες του ΟΑΚΑ. Διαβάστε επίσης τι είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στους παίκτες πριν το ματς στο ξενοδοχείο της ομάδας.

Η ομιλία του "Μελισσάν" & το γεμάτο ΟΑΚΑ

Ενας πανικός επικρατεί από τις πρώτες πρωινές ώρες στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που τηλεφωνούν για να μάθουν το τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με τα εισιτήρια του επαναληπτικού με την Σέλτικ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η διοίκηση της πρωταθλήτριας αναμένεται να πάει... κόντρα στην εποχή, αφού το ματς γίνεται μια ημέρα πριν το δεκαπενταύγουστο, ανοίγοντας και κάποιες θύρες στo πάνω διάζωμα του Ολυμπιακού Σταδίου.

Η ζήτηση για εισιτήρια είναι μεγάλη κι αν συνεχιστεί σε μεγαλύτερο βαθμό, τότε δεν αποκλείεται να τεθούν στη διάθεση των φιλάθλων κι άλλες θύρες στα... ψηλά του ΟΑΚΑ.

Από εκεί και πέρα έγινε γνωστή και η ομιλία του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη στο ξενοδοχείο, προτού η ομάδα αναχωρήσει για το "Σέλτικ Παρκ".

Συγκεκριμένα, ο "Μελισσάν" είπε στους ποδοσφαιριστές για την επιτυχία της Ένωσης επί των Ρέιτζερς, τονίζοντάς τους ότι μπορούν κι εκείνοι να γράψουν ιστορία όπως οι προκάτοχοί τους: " Εχετε τη μεγάλη ευκαιρία να γράψετε και εσείς ιστορία στη Σκωτία, όπως είχε κάνει αυτή η ομάδα πριν από 24 χρόνια και όλοι το θυμούνται ακόμα. Κάντε το για τον κόσμο, δώστε χαρά σε όλους τους Έλληνες.

Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο αλλά εγώ μόνο με τη νίκη απόψε θα είμαι χαρούμενος..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK