Το "χαπάκι" που πήρε ο Μέσι και οι πολλές ερμηνείες...

Η στιγμή που ο Μέσι βγάζει... κάτι από την κάλτσα του και το καταπίνει δημιούργησε σύγχυση στην Ευρώπη. Οι διαφορετικές απόψεις για το χαπάκι γλυκόζης που πήρε ο Αργεντινός (VIDEO).

Το "χαπάκι" που πήρε ο Μέσι και οι πολλές ερμηνείες...
messi xapi

Όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό σίγουρα θα πρόσεξαν την κίνηση του Λιονέλ Μέσι στο 10ο λεπτό, όταν έβγαλε κάτι μέσα από την κάλτσα του και το κατάπιε.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ρωτήθηκε μετά το τέλος του αγώνα και μάλιστα απάντησε... ανήξερος για το γεγονός, ρίχνοντας το στην πλάκα. Την εξήγηση έδωσαν αρκετές ώρες αργότερα τα ΜΜΕ στην Ισπανία.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν, ο Μέσι πήρε ένα χάπι γλυκόζης. Ο λόγος; Μερικοί υποστηρίζουν πως έχει σχέση με τις στομαχικές διαταραχές που τον ταλαιπωρούν και του φέρνουν ζαλάδες. Άλλοι έδωσαν την εκτίμηση πως το έκανε για να πάρει ενέργεια και να τονώσει το μυικό του σύστημα.

Οι Άγγλοι πάντως δίνουν τη δική τους ερμηνεία στο όλο θέμα. Σύμφωνα με τις δικές τους πληροφορίες, τα συγκεκριμένα χάπια παίρνουν οι αθλητές είτε αμέσως μετά το ζέσταμα, είτε πριν τον αγώνα. Είναι σπάνιες οι περιπτώσεις που κάποιος ποδοσφαιριστής, στην προκειμένη περίπτωση, κάνει χρήση δέκα λεπτά μετά το σφύριγμα της έναρξης του αγώνα.

Βέβαια μην ξεχνάμε πως και ο Μέσι είναι μία... σπάνια περίπτωση παίκτη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK