Οι οπαδοί της Μπάγερν κατάλαβαν ποιος... πληρώνει τον Νεϊμάρ

Οι Βαβαροί περισσότερο ταράχτηκαν από την τιμή του εισιτηρίου στο Παρίσι παρά από την τριάρα που τους "κέρασε" η παρέα του Νεϊμάρ. Πάντως, το πανό που σήκωσαν στο "Παρκ ντε Πρενς" ήταν άκρως πετυχημένο και αποθεώνεται από τους απανταχού γηπεδικούς στον κόσμο.

Οι οπαδοί της Μπάγερν κατάλαβαν ποιος... πληρώνει τον Νεϊμάρ

Οι Γερμανοί φίλαθλοι της Μπάγερν Μονάχου που βρέθηκαν στο γήπεδο της Παρί την Τετάρτη (27/9) για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της ομάδας τους για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, περισσότερο στεναχωρήθηκαν για την τιμή του εισιτηρίου παρά για την τριάδα που τους έριξε ο Έμερι.

Στα social media από τα ξημερώματα της Πέμπτης κυκλοφορεί μία χαρακτηριστική φωτογραφία με το... παράπονο των Γερμανών αποτυπωμένο σ' ένα πανό άκρως επιτυχημένο για την περίσταση και το μήνυμα που θέλησαν να περάσουν εναντίον των ποδοσφαιρικών ομάδων ή καλύτερων των εταιρικών κολοσσών που έχουν υπερχρεώσει το άθλημα.

Όπως θα δείτε και στη φωτογραφία παρακάτω οι Βαβαροί αναρωτιούνται γιατί κοστίζει το εισιτήριο 75 ευρώ και συνεχίζουν " δεν είμαστε ο Νεϊμάρ. Οι τιμές των εισιτηρίων πρέπει να είναι λογικές."

Πράγματι τα 75 ευρώ είναι πολλά, αλλά και η Παρί έχει... απόσβεση να κάνει, αν το δει κανείς από μία άλλη πλευρά.

Photo Credits: AP Photo/Christophe Ena

News 24/7

24MEDIA NETWORK