Το twitter της Μπάγερν είναι το καλύτερο φάρμακο για τους οπαδόπληκτους

Αν δεν ακολουθείς τον αγγλόγλωσσο λογαριασμό της Μπάγερν στο twitter, οφείλεις να το κάνεις πάραυτα. Υπάρχει λόγος και κάνει καλό... Σου φτιάχνει την ημέρα!

Το twitter της Μπάγερν είναι το καλύτερο φάρμακο για τους οπαδόπληκτους
AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Φαντάσου (οποιαδήποτε) ελληνική ομάδα να είναι στη θέση της Μπάγερν και μετά το 3-0 της Παρί Σεν Ζερμέν, σε ματς των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ παρακαλώ, ν' ανεβαίνει στον επίσημο λογαριασμό του twitter, στην αγγλική έκδοσή του, αυτό:

Πιπέρι στο στόμα! Ούτε που θέλουμε να φανταστούμε τις οπαδικές αντιδράσεις και το... μένος κατά του διαχειριστή της σελίδας που προσέβαλε την ομάδα (μας). Η άμεση απόλυσή του, δε, θα ήταν και η πλέον πιθανή κατάληξη...

Μάλλον κάπου κάνουμε ένα τεράστιο λάθος για το τι ακριβώς είναι το ποδόσφαιρο. Και όποιος δεν το καταλαβαίνει ή στερείται χιούμορ, ας λάβει μια πολύ γερή δόση απ' αυτόν τον λογαριασμό. Του οποίου ο επικεφαλής, όποτε βρίσκει την ευκαιρία, αυτοτρολάρει την Μπάγερν όσο δεν πάει. Του δίνει και καταλαβαίνει.

Για του λόγου το αληθές; Μετά από ένα γκολ της Λιεψίας με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, σε ματς του περυσινού πρωτάθλήματος, είχε αναρτήσει αυτό:

News 24/7

24MEDIA NETWORK