Η Μπενφίκα τον "έστειλε" και ο Ταλίσκα την τιμώρησε με τον πιο σκληρό τρόπο

Στην Μπενφίκα δεν τον ήθελαν και τον έστειλαν δανεικό στη Μπεσίκτας. Η μοίρα όμως έβαλε το χεράκι της και ο Ταλίσκα ήταν αυτός που τιμώρησε με τον πιο σκληρό τρόπο τους Πορτογάλους ισοφαρίζοντας σε 1-1 στις καθυστερήσεις της πρεμιέρας του Champions League.

Η Μπενφίκα τον "έστειλε" και ο Ταλίσκα την τιμώρησε με τον πιο σκληρό τρόπο

Τα τελευταία δύο χρόνια με τη φανέλα της Μπενφίκα ο Ταλίσκα είχε πετύχει συνολικά 20 γκολ. Για τους Πορτογάλους όμως δεν... έφταναν και αντιμετώπισαν με πολύ άσχημο τρόπο τον 22χρονο Βραζιλιάνο, πετώντας τον στην ουσία εκτός συλλόγου.

Αφού δεν μπορούσαν όμως να σπάσουν το συμβόλαιό του, τον έδωσαν δανεικό στη Μπεσίκτας. Η μοίρα όμως τα έφερε έτσι που οι δύο ομάδες έπεσαν μαζί στον ίδιο όμιλο του Champions League. Και είναι τόσο σατανικές οι συμπτώσεις που έμελλε ο Ταλίσκα να είναι ο παίκτη που θα "σκοτώσει" την πρώην ομάδα του.

Με το σκορ στο 1-0 υπέρ της Μπενφίκα στην πρεμιέρα του Champions League, οι Τούρκοι κέρδισαν φάουλ 20 μέτρα έξω από την εστία στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο ύψους 1.90 Βραζιλιάνος το ένιωθε πως είχε έρθει η στιγμή του. Πήρε την μπάλα, την έστησε, πήρε μερικά μέτρα φόρα και την "κάρφωσε" στη γωνία του αντίπαλου γκολκίπερ.

Η Μπενφίκα τον "έστειλε" και ο Ταλίσκα την τιμώρησε με τον πιο σκληρό τρόπο

Στη συνέχεια δεν κρατήθηκε και πανηγύρισε έξαλλα το γκολ του κόντρα στην ομάδα που τον έκανε να νιώθει λίγος και τον "πέταξε":

"Δεν ήταν εκδίκηση, ένιωσα όμως υπερήφανος. Αρκετοί άνθρωποι του συλλόγου με κατέκριναν λέγοντας ότι έφυγα για τα χρήματα, αλλά αυτό είναι ψέμα. Δεν έφυγα για τα χρήματα, πριν το καλοκαίρι ήξερα ότι δεν με υπολογίζουν. Γιατί; Δεν ξέρω. Θα ήθελα όμως να μάθω", δήλωσε μετά το ματς και συμπλήρωσε:

"Η Μπενφίκα έδειξε μεγάλη περιφρόνηση προς πρόσωπό μου. Όταν η κόρη μου ήταν μόλις έξι ημερών ο σύλλογος πλήρωσε όλους τους παίκτες εκτός από εμένα. Άφησα μήνυμα τότε και στον πρόεδρο και στον αντιπρόεδρο ότι κάτι δεν πάει καλά. Τα πράγματα για μένα δεν ήταν καθόλου καλά".

Ό,τι και να λέει, ο Ταλίσκα πήρε την εκδίκησή του και ήταν όντως... κρύα:

News 24/7

24MEDIA NETWORK