Το δράμα του Μουρίνιο και ο... κουρέας της Σεβίλλης

Η Σεβίλλη με πρωταγωνιστή τον Μπεν Γεντέρ που σημείωσε δύο γκολ, έφυγε νικήτρια με 2-1 από το "Ολντ Τράφορντ", απέκλεισε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τιμώρησε το συντηρητικό ποδόσφαιρο του Ζοζέ Μουρίνιο. Πρόκριση και για τη Ρόμα, που νίκησε με 1-0 τη Σαχτάρ στην Ιταλία.

Manchester United head coach Jose Mourinho walks to the dressing room aft half time during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Manchester United and Sevilla, at Old Trafford in Manchester, England, Tuesday, March 13, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United head coach Jose Mourinho walks to the dressing room aft half time during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Manchester United and Sevilla, at Old Trafford in Manchester, England, Tuesday, March 13, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΣΕΒΙΛΛΗ 1-2

Αυτά παθαίνει όποιος παίζει με τη φωτιά κύριε Ζοζέ Μουρίνιο. Τα πράγματα ήταν απλά. Η Γιουνάιτεντ υποδεχόταν τη Σεβίλλη στο "Ολντ Τράφορντ" για τη ρεβάνς του 0-0. Τι πιο λογικό από το να βγει μπροστά και μπροστά στο κοινό της να πετύχει γκολ και να την αποκλείσει.

Κάτι τέτοιο θα έκανε ο κάθε λογικός προπονητής. Αντ' αυτού ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν αφήνει τις κακές του συνήθειες. Πρώτη οδηγία ήταν να παίξουν άμυνα οι παίκτες του και έτσι ο χρόνος κυλούσε. Και κυλούσε... και κυλούσε ώσπου ο τεχνικός της Σεβίλλης, Βινσένζο Μοντέλα, πέρασε το ματς τον Μπεν Γεντέρ στη θέση του Μουριέλ στο 73'.

Ένα λεπτό μετά την είσοδό του και στην πρώτη του επαφή, ο άσος της Σεβίλλης σκόραρε για το 0-1, ενώ στο 78' πέτυχε και δεύτερο γκολ, "σκοτώνοντας" τους παίκτες του Ζοζέ. Ο Κουρέας της Σεβίλλης, κύριος Γεντέρ, είχε κάνει τη δουλειά και είχε τιμωρήσει τον Μουρίνιο. Το γκολ του Λουκάκου στο 83' δεν άλλαξε απολύτως τίποτε. Απλά διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Βαλένσια (77' Μάτα), Μπεγί, Σμόλινγκ, Άσλεϊ Γιανγκ, Μάτιτς, Φελαϊνί (60' Πογκμπά), Λίνγκαρντ (77' Μαρσιάλ), Αλέξις Σάντσες, Ράσφορντ, Λουκακού.

Σεβίλλη: Σέρχιο Ρίκο, Μερκάδο, Κιερ, Λενγκλέ, Σέρχιο Εσκουδέρο, Ενζονζί, Μπανέγα, Φράνκο Βάσκες, Πάμπλο Σαράμπια, Χοακίν Κορέα, Μουριέλ (72' Μπεν Γεντέρ).

ΡΟΜΑ - ΣΑΧΤΑΡ 1-0

Τα πράγματα στη Ρώμη ήταν πιο απλά, κυρίως γιατί η Ρόμα τα έκανε να φανούν έτσι. Οι Ρωμαίοι είχαν ηττηθεί με 2-1 στην Ουκρανία, αλλά ανέτρεψαν την κατάσταση και με το 1-0, πήραν εκείνοι την πρόκριση από τη Σαχτάρ. Το πρώτο ημίχρονο ήταν της... υπομονής για την ιταλική ομάδα, η οποία περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσει.

Αυτή ήρθε στο 52ο λεπτό μετά από τρομερή κάθετη πάσα του Στρόουτμαν στον Τζέκο, με τον Βόσνιο να μην δυσκολεύεται να κάνει την αγαπημένη του δουλειά... να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Αργότερα οι φιλοξενούμενοι έμειναν και με δέκα παίκτες, εξαιτίας της αποβολής του Ορντέτς με απευθείας κόκκινη, επομένως το θέμα πρόκριση... είχε τελειώσει.

Ρόμα: Άλισον, Φλορέντσι, Μανωλάς, Φάσιο, Κολάροβ, Ντε Ρόσι, Ναϊνγκολάν, Στρόουτμαν, Τζενγίζ Ουντέρ (65' Ζέρσον), Περότι, Τζέκο (89' Ελ Σααραουί).

Σαχτάρ: Πιάτοβ, Μπουτκό, Ορντέτς, Ρακίτσκι, Ισμαΐλι, Φρεντ, Στεπανένκο (74' Αλάν Πατρίκ), Τάιζον, Μάρλος (82' Ντεντίνιο), Μπερνάρντ, Φακούντο Φερέιρα.

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK