Προημιτελικά CL χωρίς Μπάγερν γίνεται; Όχι βέβαια!

Μετά το άνετο 5-0 στο Μόναχο, η Μπάγερν πέρασε... αέρας και από την Τουρκία νικώντας 3-1 την Μπεσίκτας και τώρα περιμένει τον ερχόμενο αντίπαλό της στο δρόμο προς τα ημιτελικά (VIDEO).

Bayern's players celebrate the third goal of their team during the Champions League, round of 16, second leg, soccer match between Besiktas and Bayern Munich at Vodafone Arena stadium in Istanbul, Wednesday, March 14, 2018. Bayern won 3-1. (AP Photo/Lefteris Pitarakis)
Bayern's players celebrate the third goal of their team during the Champions League, round of 16, second leg, soccer match between Besiktas and Bayern Munich at Vodafone Arena stadium in Istanbul, Wednesday, March 14, 2018. Bayern won 3-1. (AP Photo/Lefteris Pitarakis) AP PHOTO/LEFTERIS PITARAKIS

Η Μπεσίκτας έγραψε ιστορία πριν λίγους μήνες καθώς έγινε η πρώτη τουρκική ομάδα που πήρε το εισιτήριο για τη φάση των "16" του Champions League (και μάλιστα ως πρώτη στον όμιλό της), ωστόσο η Μπάγερν φρόντισε να της δώσει δύο σκληρά ποδοσφαιρικά μαθήματα για τη διαφορά μεταξύ ομίλων και νοκ-άουτ αγώνων.

Έτσι μετά τα πέντα τέρματα με την οποία την φιλοδώρησε στον πρώτο αγώνα στο Μόναχο, τη νίκησε το βράδυ της Τετάρτης με 3-1 στην Κωνσταντινούπολη και έτσι σφράγισε το εισιτήριο για τα προημιτελικά για 7η διαδοχική σεζόν και 29η φορά στην ιστορία της!

Αλκάνταρα, Γκονούλ (αυτογκόλ) και Βάγκνερ τα τέρματα για την ομάδα του Χάινκες ενώ το γκολ της τιμής για τους "αετούς" το πέτυχε ο Βάνγκλερ Λοβ γνωρίζοντας την αποθέωση από το κοινό της Μπεσίκτας που κατέκλυσε την "Vodafone Arena".

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ - ΜΠΑΓΕΡΝ 1-3

News 24/7

24MEDIA NETWORK