Θ' αποκλείσει ο Νεϊμάρ την... επόμενη ομάδα του;

Τα έφερε έτσι η τύχη που ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ, πάνω στον οποίο στηρίζει η Παρί Σεν Ζερμέν τις ελπίδες κατάκτησης του Champions League, θα κληθεί να πετάξει εκτός τη Ρεάλ Μαδρίτης, την ομάδα που φημολογείται πως θα είναι η... επόμενη ομάδα του! Τσέλσι-Μπαρτσελόνα το άλλο μεγάλο ζευγάρι.

Θ' αποκλείσει ο Νεϊμάρ την... επόμενη ομάδα του;

Αν ο Νεϊμάρ πήγε στην Παρί Σεν Ζερμέν μόνο για τα... χρήματα, έχει καλώς. Αν όμως θέλει να συνδυάσει την παρουσία του με ιστορικές στιγμές, να η ευκαιρία. Διότι η κορυφαία γαλλική ομάδα θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της κατόχου του τροπαίου Ρεάλ Μαδρίτης για να φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στην ευρωπαϊκή κορυφή. Τη "βασίλισσα" του Ζινεντίν Ζιντάν, η οποία θα είναι η επόμενη ομάδα του Βραζιλιάνου αστέρα, όπως λέγεται εδώ και εκεί - όπως τουλάχιστον θέλει να πιστεύει ο Φλορεντίνο Πέρεθ.

Η πρώην του πάντως του Νεϊμάρ, η Μπαρτσελόνα, θα έχει εξίσου απαιτητικό έργο, αφού η Τσέλσι του Αντόνιο Κόντε είναι σκληρό καρύδι. Ομάδα με Ιταλό προπονητή δεν είναι αμελητέα ποσότητα, πόσο μάλλον μια πρωταθλήτρια Αγγλίας, ακόμη και για την παρέα του Λιονέλ Μέσι.

Οι... τυχερές της κλήρωσης, που διεξήχθη το μεσημέρι της Δευτέρας στη Νιόν, ήταν σίγουρα η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα, που θα συναντήσει τη Βασιλεία, ενώ η Λίβερπουλ "πήρε" την Πόρτο του Σέρτζιο Κονσεϊσάο από το γκρουπ των ανίσχυρων.

Η Γιουβέντους έπεσε με την Τότεναμ έχοντας όμως αρνητική παράδοση απέναντι σε ομάδες από το Νησί, η Γιουνάιτεντ διασταυρώθηκε με τη Σεβίλλη, η Μπάγερν Μονάχου με την επικίνδυνη Μπεσίκτας, ενώ στο πιο... ασήμαντο ζευγάρι η Ρόμα έχει την ευκαιρία να προχωρήσει αποκλείοντας ως φαβορί τη Σαχτάρ.

ΟΛΑ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ

Γιουβέντους - Τότεναμ

Βασιλεία - Μάντσεστερ Σίτι

Πόρτο - Λίβερπουλ

Σεβίλλη - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ρεάλ Μαδρίτης - Παρί Σεν Ζερμέν

Σαχτάρ Ντόνετσκ - Ρόμα

Τσέλσι - Μπαρτσελόνα

Μπάγερν Μονάχου - Μπεσίκτας

Οι πρώτες αναμετρήσεις θα λάβουν χώρα 13-14 και 20-21 Φεβρουαρίου, ενώ οι δεύτερες τρεις εβδομάδες αργότερα και συγκεκριμένα 6-7 και 13-14 Μαρτίου.

Η κλήρωση για την προημιτελική φάση θα πραγματοποιηθεί στις 16 Μαρτίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK