Τεσσάρα για τη Γιουνάιτεντ, διπλό η Σαχτάρ

Παίρνοντας γκολ από τους δύο αστέρες της, τον Ρούνεϊ και τον φαν Πέρσι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκκίνησε με το δεξί στο Τσάμπιονς Λιγκ νικώντας 4-2 τη Λεβερκούζεν στο "Ολντ Τράφορντ". Αλωσε το "Ανοέτα" η Σαχτάρ, 2-0 τη Σοσιεδάδ.

Τεσσάρα για τη Γιουνάιτεντ, διπλό η Σαχτάρ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λεβερκούζεν 4-2

Στο ντεμπούτο του στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ντέιβιντ Μόγες πρόσφερε στο κοινό μία Γιουνάιτεντ επιθετική και πληθωρική. Οι πρωταθλητές Αγγλίας άνοιξαν νωρίς το σκορ (στο 22') με το εξαιρετικό γκολ του Ρούνεϊ και παρά το γεγονός ότι ισοφαρίστηκε από το σουτ-οβίδα του Ρόφλες στο 54' δεν προβληματίστηκε.

Το δίδυμο των Ρούνεϊ και Φαν Πέρσι δούλεψε σε υψηλές στροφές και η Γιουνάιτεντ πέτυχε τρία γκολ σε 20 λεπτά με τους δύο σταρ της αλλά και με τον Βαλέντσια. Η Λεβερκούζεν απλά φρόντισε να σκοράρει άλλη μία φορά στο 88' με τον Τορπάκ περιορίζοντας την έκταση της ήττας της. Στα κλου της βραδιάς οι δύο ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ευκαιρίες που έχασε η Γιουνάιτεντ σε κενό τέρμα.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Εβρά, Φέρντιναντ, Σμόλινγκ, Βίντιτς, Κάρικ, Βαλέντσια, Καγκάβα, Φελαϊνί, Ρούνεϊ, φαν Πέρσι.

Λεβερκούζεν: Λένο, Σπάχιτς, Μπόενιτς, Τοπράκ, Ντονάτι, Ρεϊνατζ, Ρόλφες, Καν, Σαμ, Μιν, Κίσλινγκ.

Ρεάλ Σοσιεδάδ- Σαχτάρ 0-2

Ο πρώτος αγώνας στο Τσάμπιονς Λιγκ για τη Σοσιεδάδ μετά από ακριβώς 10χ χρόνια ήταν άκρως διδακτικός. Οι Βάσκοι κατάλαβαν ότι δεν αρκεί η καλή απόδοση και οι πολλές τελικές προσπάθειες για να πάρεις ένα ματς σε αυτό το επίπεδο.

Στο πρώτο μέρος η Σοσιεδάδ έκανε ούτε λίγο ούτε πολύ 10 προσπάθειες για γκολ σε αντίθεση με τη Σαχτάρ που σε αυτό το κομμάτι της στατιστικής πήρε ένα ολοστρόγγυλο μηδενικό. Στην επανάληψη όμως οι Ουκρανοί με τους χαρισματικούς παίκτες είχαν την ουσία και με δύο γκολ του Τεξέιρα στο 65' και στο 87' πανηγύρισαν μία πολύ σημαντική εκτός έδρας επιτυχία.

Ρεάλ Σοσιεδάδ: Μπράβο, Γκονθάλεθ, Εστράδα, ντε λα Μπέγια, Μπέργκαρα, Μαρτίνεθ, Πριέτο,Πάρδο (81' Γκρανέρο), Γκρίζμαν (74' Κάστρο), Σεφέροβιτς (69' Αγκιρέτχε), Βέλα

Σαχτάρ: Πιατόφ, Κούτσερ, Σέφτσουκ, Ρακίτσκι, Χούμπσμαν (65' Στεπανέκο), Φερνάντο (87' Φρεντ), Κόστα (77' Μπερνάρ), Αλεξ, Σρνα, Αντριάνο, Τάισον

News 24/7

24MEDIA NETWORK