Οι ισοπαλίες ευνόησαν τη Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέσπασε ισοπαλία 0-0 στο "Ανοέτα" από τη Σοσιεδάδ και διατηρήθηκε στην πρωτοπορία του ομίλου της. Λευκή ισοπαλία και στην Ουκρανία μεταξύ Σαχτάρ και Λεβερκούζεν.

Οι ισοπαλίες ευνόησαν τη Γιουνάιτεντ

Ρεάλ Σοσιεδάδ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-0

Στο "Ανοέτα" η Γιουνάιτεντ επέλεξε να μην ρισκάρει πολύ ελέγχοντας από την αρχή το τέμπο του ματς χωρίς απαραίτητα να έχει την κατοχή της μπάλας. Οι ευκαιρίες δεν ήταν πολλές στις δύο εστίες αλλά αυτό ουδόλως ενοχλούσε την ομάδα του Μόγιες ο οποίος είχε πρόβλημα με την ισοπαλία.

Παρόλα αυτά, ο Αγγλος προπονητής ενίσχυσε την επίθεσή του κατά το δεύτερο μέρος με στόχο να πάρει το ματς και ουσιαστικά να καθαρίσει από σήμερα την υπόθεση πρόκριση. Η προσθήκη του φαν Πέρσι έκανε τη Γιουνάιτεντ σαφώς πιο επικίνδυνη αλλά ο Ολλανδός χρεώνεται τις δύο μεγαλύτερες ευκαιρίες της ομάδας του, στο 65' και στο 69'. Και στις δύο ο φαν Πέρσι στόχευσε το δοκάρι, η δεύτερη μάλιστα ήταν χτύπημα πέναλτι.

Η Γιουνάιτεντ συνέχιζε να πιέζει, έχασε και άλλη μεγάλη ευκαιρία με τον Ερνάντες αλλά στο τέλος συμβιβάστηκε με το Χ που πάντως δεν είναι κακό αποτέλεσμα για την ίδια. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με αποβολή του Φελαϊνί στις καθυστερήσεις.

Σε ρυθμούς twitter

# Ο αειθαλής Ράιαν Γκιγκς φόρεσε για 950η φορά τη φανέλα της Γιουνάιτεντ!

# Ο Ρόμπιν φαν Πέρσι αστόχησε για πρώτη φορά στην καριέρα του στο Τσάμπιονς Λιγκ σε πέναλτι

Ρεάλ Σοσιεδάδ: Μπράβο, Μαρτίνεθ, Μίκελ, Ινίγκο, Ντε λα Μπέγια, Μπεργκάρα, Πάρντο (72' Τσάμπι Πριέτο), Θουρουτούθα, Βέλα, Αγκιρέτσε (63' Kάστρο), Γκρίεζμαν (80'Σεφέροβιτς).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Σμόλινγκ, Φέρντιναντ, Βίντιτς, Εβρά, Φελαϊνί, Γκιγκς, Βαλέντσια, Καγκάβα (91' Τζόουνς), Ρούνεϊ (63' φαν Πέρσι), Ερνάντες (63' Γιανγκ)

Σαχτάρ-Λεβερκούζεν 0-0

Η Σαχτάρ τα έδωσε για το τρίποντο που θα την έφερνε στη 2η θέση του γκρουπ. Η ομάδα του Λουτσέσκου είχε ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο στο οποίο έκανε 10 τελικές προσπάθειες κόντρα σε μία Λεβερκούζεν η οποία απλά αμυνόταν χωρίς να μπορεί να κρατήσει μπάλα.

Η πολύ καλή εμφάνιση του γκολκίπερ των Γερμανών Λένο απέτρεψε τα χειρότερα για την ομάδα του η οποία μάλιστα κατάφερε να ισορροπήσει στην επανάληψη και να κρατήσει τους αντιπάλους της μακριά από την εστία της. Κατά τη διάρκεια της επανάληψης το συγκρότημα του Χίπια ήταν καλύτερο και κατάφερε να πάρει την ισοπαλία η οποία τη διατηρεί σε τροχιά πρόκρισης (με 4 βαθμούς στα τελευταία δύο ματς).

Σαχτάρ: Πιατόφ, Κούτσερ, Σέβτσουκ, Ρακίτσκι, Χούμπσμαν, Μπερνάρντ (63' Ιλσίνιο) , Φερνάντο, Κόστα (78' Τάισον), Τεϊσέιρα, Σρνα, Φερέιρα (78' Λουίς Αντριάνο).

Λεβερκούζεν: Λένο, Σπάχιτς, Μποένις, Τοπράκ, Ντονάτι, Ρόλφες, Μπέντερ, Σαμ (93' Κρούσε), Κάστρο (69' Καν), Χέουνγκ-Μιν (77' Χέγκελερ), Κίσλινγκ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK