Colpo grosso η Γιουβέντους στο Λονδίνο

Η γκολάρα του Οσκαρ δεν ήταν αρκετή για την Τσέλσι. Οι πρωταθλητες Ευρωπης προηγήθηκαν 2-0, αλλά η Γιουβέντους, στην επανεμφάνισή της σε ομι΄λους του Champions League, απάντησε και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας (2-2). Εύκολα πρώτη η Σαχτάρ, 2-0 τη Νόρτζελαντ.

Colpo grosso η Γιουβέντους στο Λονδίνο

Τσέλσι-Γιουβέντους 2-2

Το ιδανικό ξεκίνημα της Τσέλσι απέναντι στη Γιουβέντους με τον Οσκαρ για... Οσκαρ, δεν είχε συνέχεια. Το απίστευτο γκολ του Βραζιλιάνου στο 33ο λεπτό και το 2-0 (είχε προηγηθεί το 1-0 από τον ίδιο δύο λεπτά νωρίτερα) ήταν ό,τι καλύτερο θα μπορούσαν να πάρουν οι πρωταθλητές Ευρώπης στο πρώτο ημίχρονο. Ο Βιντάλ, όμως, στο 38ο λεπτό με επίσης ωραίο σουτ μείωσε και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Στο πρώτο μισό του δευτέρου ημιχρόνου η Τσέλσι πίεσε τη Μεγάλη Κυρία και θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο γκολ για να αισθανθεί μεγαλύτερη σιγουριά. Στο 74', όμως, έχασε λόγω τραυματισμού τον μεγάλο πρωταγωνιστή του ματς, Οσκαρ, και η Γιούβε άρχισε σιγά-σιγά να διεκδικεί την ισοπαλία. Αυτή την πήρε στο 80ο λεπτό όταν ο Κουαλιαρέλα σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Τσέλσι (Ντι Ματέο): Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κόουλ, Νταβίντ Λουίζ, Τέρι, Ραμίρεζ (69’ Μπερτράν), Λάμπαρντ, Όσκαρ (74’ Μάτα), Μίκελ, Αζάρ, Τόρες.

Γιουβέντους ( Καρέρα): Μπουφόν, Κιελίνι, Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Λιχστάινερ ( 77’Ίσλα), Μαρκίσιο, Πίρλο, Ασαμόα, Βιντάλ, Βούτσινιτς (88’ Μάτρι), Τζιοβίνκο ( 75’ Κουαλιαρέλα).

Σαχτάρ-Νόρτζελαντ 2-0

Εύκολη και επαγγελματική νίκη για τη Σαχτάρ του Ντόνετσκ, η οποία επικράτησε 2-0 της Νόρτζελαντ και απολαμβάνει, μετά το πέρας της 1ης αγωνιστικής, την πρώτη θέση του πέμπτου ομίλου.

Κορυφαίος της αναμέτρησης ο Μικιταριάν, ο οποίος σκόραρε δις και χάρισε τη νίκη στους γηπεδούχους. Αρχικά στο 44ο λεπτό και στη συνέχεια στο 76ο μετά από υποδειγματική αντεπίθεση και την ώρα που η Νόρτζελαντ προσπαθούσε να βγει μπροστά και να απειλήσει για την ισοφάριση.

Σαχτάρ (Λουτσέσκου): Πιάτοφ, Σρνα, Κούσερ, Ρατ, Ρακίτσκι, Χούμπσμαν, Γουίλιαν (81’ Ντούγκλας Κόστα), Ιλσίνιο (70’ Τεϊχέρα), Λουίζ Αντριάνο (75’ Ντέβιτς ), Μικιτιριάν.

Νόρτζελαντ (Χούλμαντ): Χάνσεν, Οκόρε, Μιτίλιγκα, Παρκχούστ, Αντού, Στόκχολμ, Σ. Κρίστενσεν (62’Α. Κρίστενσεν), Τζον (81’ Λάουντρουπ), Μπέκμαν, Λόρεντσεν (72’ Νόρντσταντ), Ρούνιε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK