Επιτέλους νίκη για τη Γιουβέντους, στις καθυστερήσεις πρώτη η Τσέλσι

Η Γιουβέντους πήρε την πρώτη της νίκη μετά από 9 συνεχόμενες ισοπαλίες στο Champions League (4-0 τη Νόρτζελαντ) και η Τσέλσι λυτρώθηκε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων (3-2 τη Σαχτάρ).

Επιτέλους νίκη για τη Γιουβέντους, στις καθυστερήσεις πρώτη η Τσέλσι

Γιουβέντους-Νόρτζελαντ 4-0

6' Μαρκίζιο, 23, Βιδάλ, 37' Τζιοβίνκο, 75' Κουαλιαρέλα

Η Γιουβέντους αυτή τη φορά δεν την πάτησε όπως στο προηγούμενο ματς και έδειξε από την αρχή στη Νόρτζελαντ ποιος είναι το αφεντικό. Μόλις στο 6ο λεπτό ο Μαρκίζιο έβαλε σε θέση οδηγού τη Μεγάλη Κυρία, η οποία αναζητούσε την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση μετά από 9 συνεχόμενες ισοπαλίες, αλλά και την ψυχολογική τόνωση μετά την ήττα στο ντέρμπι με την Ιντερ.

Στο 23ο λεπτό τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο εύκολα για τους "μπιανκονέρι" με τον Βιδάλ να σκοράρει με... τάκλιν, ενώ στο 37ο λεπτό η σεμνή τελετή έλαβε τέλος με τον Τζιοβίνκο να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο δεύτερο μέρος η Γιούβε κατέβασε ταχύτητα παρέμεινε όμως στα καρέ των φιλοξενούμενων και έψαχνε το τέταρτο γκολ. Αυτό ήρθε στο 75' από τον Κουαλιαρέλα, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Οι συνθέσεις:

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Κιελίνι (69' Λούσιο), Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Μαρκίσιο, Πίρλο, Ασαμόα, Βιντάλ (53' Πογκμπά), Ίσλα, Τζιοβίνκο (61' Κουαλιαρέλα), Μάτρι.

ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ: Χάνσεν, Οκόρε, Μτίλιγκα, Πάρκχαρστ, Ρούνιε, Άντου, Στόκχολμ, Λόρεντσεν, Μπέκμαν (73' Νόρντστραντ), Τζον, Λάουντρουπ (46' Κρίστιανσεν).

Επιτέλους νίκη για τη Γιουβέντους, στις καθυστερήσεις πρώτη η Τσέλσι

Τσέλσι-Σαχτάρ 3-2

(6' Τόρες, 40' Οσκαρ 94' Μόουζες - 9', 47' Ουίλιαν)

Στην πρώτη θέση τη Σαχτάρ έπιασε η Τσέλσι, η οποία μετά από συγκλονιστικό παιχνίδι πήρε το τρίποντο στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων. Για να έρθει το χιτσκοκικό 3-2 χρειάστηκε το γρήγορο γκολ του Τόρες με... κόντρα μόλις στο 6ο λεπτό και η άμεση απάντηση της Σαχτάρ με τον Ουίλιαν τρία λεπτά αργότερα.

Παρά την ψυχρολουσία οι "μπλε" δεν το έβαλαν κάτω και πήραν ξανά το προβάδισμα με τη γκολάρα του Οσκαρ στο 40ο λεπτό. Ο Βραζιλιάνος είδε τον Πιάτοβ εκτός θέσης (βγήκε από την περιοχή για να διώξει με το κεφάλι) και με ζυγισμένο μακρινό σουτ "έγραψε" το 2-1. Η Σαχτάρ, όμως, ήταν πολύ σκληρή για να πεθάνει και με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ισοφάρισε και πάλι με τον Ουίλιαν. Στις καθυστερήσεις, η Τσέλσι κρατούσε το καλύτερο, αφού στο 4ο λεπτό ο Μόουζες τη λύτρωσε και το τέρμα του διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Οι συνθέσεις:

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Νταβίντ Λουίζ, Γκάρι Κέιχιλ, Μπέρτραντ, Όμπι Μίκελ, Ραμίρες, Μάτα, Αζάρ, Οσκάρ (79' Μόουζες), Τόρες (90' Στάριτζ)

ΣΑΧΤΑΡ: Πιάτοβ, Σρνα, Κούτσερ, Ρακίτσκι, Ρατ, Χούμπσμαν, Φερναντίνιο, Αλέξ Τεϊσέιρα (78' Ιλσίνιο), Ουίλιαν, Μχιταριάν, Λουίζ Αντριάνο

News 24/7

24MEDIA NETWORK