Ο Μπουφόν συγκρίνει τον Κριστιάνο με παλαίμαχο αστέρα

Το είπε ο Τζίτζι; Ισχύει. Ο Μπουφόν εκθείασε Κριστιάνο Ρονάλντο ενόψει του προημιτελικού αγώνα της Γιουβέντους με τη Ρεάλ για το Champions League και τον συνέκρινε με παλαίμαχο άσο.

Ο Μπουφόν συγκρίνει τον Κριστιάνο με παλαίμαχο αστέρα
AP IMAGE

Κάθε φορά που μιλάει, ο Τζίτζι Μπουφόν τραβάει τη προσοχή του ποδοσφαιρικού κοινού κι αυτό διότι προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν πιο δίκαιος και αντικειμενικός με πρόσωπο και γεγονότα.

Αυτή τη φορά ο Ιταλός τερματοφύλακας "έπλεξε" το εγκώμιο του Κριστιάνο Ρονάλντο, μια και ο Πορτογάλος θα βρεθεί στον δρόμο του τη Τρίτη για τον πρώτο προημιτελικό γύρο του Champions League στο Τορίνο.

Εκτός του ότι ο θαυμασμός του πορτιέρε της Γιουβέντους είναι απεριόριστος προς το πρόσωπο του άσου της Ρεάλ Μαδρίτης, ο "Τζίτζι" προχώρησε και σε μία σύγκριση του ποδοσφαιριστή με έναν παλιότερο συμπαίκτη του, ο οποίος είναι ο παλαίμαχος επιθετικός του ιταλικού συλλόγου Νταβίντ Τρεζεγκέ.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Μπουφόν στη Marca: " Έχω απεριόριστο θαυμασμό για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Είναι ικανός να βελτιώνεται όσο μεγαλώνει. Τον θαυμάζω γιατί είναι ένα άτομο που ξέρει τι κάνει και είναι πραγματιστής. Τα τελευταία χρόνια έχει δείξει ότι είναι έξυπνος. Έχει αλλάξει τη θέση του στο γήπεδο, σπαταλάει λιγότερη ενέργεια και παραμένει "θανατηφόρος". Μπροστά στο γκολ είναι ένας πραγματικός δολοφόνος".

" Ο μόνος παίκτης που έχω δει να έχει αυτή την "διαύγεια" όταν σουτάρει είναι ο Νταβίντ Τρεζεγκέ. Ήμουν αρκετά τυχερός που έπαιξα ενάντια στον Βραζιλιάνο Ρονάλντο και τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, αλλά ο Κριστιάνο καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και έχει τον απεριόριστο θαυμασμό μου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK