Έκανε τον Λαπόρτ... Καρνέζη

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ ταλαιπώρησε επί 45 λεπτά τη Σίτι, κάνοντας τον Λαπόρτ που είχε αναλάβει το προσωπικό του μαρκάρισμα "γιο-γιο". Ποια χειρονομία, όμως, έκανε ο Αιγύπτιος άσος μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου που θύμισε... Ορέστη Καρνέζη; Διαβάστε το στόρι (VIDEO).

Έκανε τον Λαπόρτ... Καρνέζη
PETER BYRNE/PA VIA AP

Την ώρα που όλη η ποδοσφαιρική Ευρώπη εξακολουθεί να κινείται σε ρυθμούς Κριστιάνο Ρονάλντο, η νίκη της Λίβερπουλ στο... καυτό "Άνφιλντ" επί της Μάντσεστερ Σίτι με το εμφατικό 3-0, ήρθε για να "κλέψει" λίγη από τη δόξα του Πορτογάλου.

Ο "συνήθης ύποπτος" Μοχάμεντ Σαλάχ ήταν αυτός που άνοιξε το "χορό" των γκολ στο 12' της αναμέτρησης με κοντινό σουτ, για να τον ακολουθήσουν στο σκοράρισμα οι Οξ Τσάμπερλεϊν στο 20' και Μανέ στο 31'.

Βέβαια, οι... αετομάτηδες Βρετανοί οπαδοί, με το σφύριγμα τη λήξης του πρώτου ημιχρόνου, εντόπισαν ένα στιγμιότυπο με πρωταγωνιστές τον Μο Σαλάχ και τον 23χρονο Λαπόρτ, που θύμισε έντονα τη σκηνή μεταξύ του "Φαραώ" και του Ορέστη Καρνέζη, στον αγώνα της Λίβερπουλ με τη Γουότφορντ (17/3) που είχε λήξει 5-0 υπέρ των "κόκκινων" του Μέρσεϊσαιντ!

Τι είχε συμβεί τότε; Ο Αιγύπτιος άσος έστειλε τον Έλληνα τερματοφύλακα να μαζέψει τέσσερις φορές την μπάλα από την εστία του, και με το σφύριγμα της λήξης κατευθύνθηκε προς τη μεριά του, και του ζήτησε ιπποτικά συγγνώμη, σφίγγοντας του το χέρι.

Ακριβώς το ίδιο συνέβη και με τον Γάλλο αμυντικό των "Πολιτών" Εμερίκ Λαπόρτ, τον οποίο και... βασάνισε επί 45' λεπτά, αλλά μετά τον αγκάλιασε και του ζήτησε συγγνώμη.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΝΕΖΗ

Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΣΑΛΑΧ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΠΟΡΤ

News 24/7

24MEDIA NETWORK