Η ξεχωριστή αφιέρωση του Κλοπ για την πρόκριση στον τελικό

Ο Γιούργκεν Κλοπ παραδέχτηκε πως η Λίβερπουλ χρειάστηκε να έχει και την τύχη μαζί της στο "Ολίμπικο" για να φτάσει στον τελικό του Champions League, με τον Γερμανό να αφιερώνει την πρόκριση στον Σον Κοξ.

Η ξεχωριστή αφιέρωση του Κλοπ για την πρόκριση στον τελικό
AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO

"Σήμερα ήμασταν τυχεροί, το ξέρουμε, δεν ήμασταν αρκετά ψυχροί. Ήταν πολύ επιθετικοί και είχαν τεράστια θέληση, εμείς δεν διαχειριστήκαμε σωστά το ματς ειδικά αφού κάναμε το 2-1.

Ήμασταν λίγο διστακτικοί, μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα απ'ότι παίξαμε σήμερα", δήλωσε αρχικά για το ματς ο Γερμανός τεχνικός μιλώντας στην ιταλική τηλεόραση, για να κάνει κατόπιν μία ιδιαίτερη αφιέρωση:

"Αυτός ο τελικός είναι αφιερωμένος 101% στον Σον Κοξ, τον οπαδό μας που τραυματίστηκε σοβαρά από επεισόδια πριν το πρώτο ματς στο Άνφιλντ. Ήταν ένα ξεχωριστό ματς και του το αφιερώνουμε".

Όσον αφορά στο γεγονός πως η Λίβερπουλ θα βρει στον τελικό του Κιέβου την Ρεάλ Μαδρίτης, απάντησε: "Δεν έχει σημασία ποιος είναι απέναντί σου. Θα πετάξουμε για το Κίεβο και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλύτερα σε σύγκριση με το σημερινό ματς".

ΡΟΜΑ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 4-2

News 24/7

24MEDIA NETWORK