H σέξι προεδρίνα της Λίβερπουλ τα είπε ΟΛΑ με ένα tweet!

H Λίβερπουλ έλιωσε την Μάντσεστερ Σίτι στον πρώτο προημιτελικό των δύο ομάδων στο Champions League και έφερε τρομερό ενθουσιασμό στην σύζυγο του προέδρου των "κόκκινων".

H σέξι προεδρίνα της Λίβερπουλ τα είπε ΟΛΑ με ένα tweet!

Το "Άνφιλντ" είναι ένα γήπεδο που έχει μία τρομερά αρνητική παράδοση η Μάντσεστερ Σίτι εδώ και πάρα πολλά χρόνια (μόλις δύο οι επιτυχίες της σε αυτό στα 51 τελευταία ραντεβού τους με την Λίβερπουλ σε όλες τις διοργανώσεις) και ο άγραφος αυτός νόμος εφαρμόστηκε και το βράδυ της Τετάρτης.

Οι "πολίτες" έχασαν τα... αυγά και τα πασχάλια στα πρώτα 31 λεπτά, διάστημα όπου δέχτηκαν τρία γκολ και πλέον θα πρέπει να κάνουν μία ιστορική ανατροπή στη ρεβάνς πετυχαίνοντας 3+ γκολ αν θέλουν να βρεθούν στα ημιτελικά του Champions League για δεύτερη φορά στην ιστορία τους.

Στον αντίποδα, οι φίλοι της Λίβερπουλ έμειναν απολύτως ευχαριστημένοι από το υπερηχητικό πρώτο 45λεπτο και από το εξαιρετικά μυαλωμένο δεύτερο 45λεπτο των παικτών του Κλοπ, και ο ενθουσιασμός αυτός ήταν διάχυτος και στα... επίσημα.

Αυτό μπορεί να το αντιληφθεί κανείς από το τιτίβισμα της Λίντα Πιτσούτι, της συζύγου του ιδιοκτήτη των "κόκκινων" Τζον Χένρι, η οποία ανέβασε ένα κολάζ τεσσάρων φωτογραφιών από το ματς του "Άνφιλντ" (μία με τις εξέδρες και τρεις πανηγυρικές) και έγραψε:

"Το κάστρο του Άνφιλντ! Προημιτελικά Champions League, αξέχαστη νίκη με 3-0 επί της Μάντσεστερ Σίτι... Ουάου!".

News 24/7

24MEDIA NETWORK