Ο τυφλός οπαδός της Λίβερπουλ έβαλε τα πράγματα στη θέση τους

Περίεργα αισθάνθηκε ο οπαδός της Λίβερπουλ με το πρόβλημα όρασης μαθαίνοντας πως η εικόνα του πανηγυρίζει έγινε viral παγκοσμίως. Η δήλωσή του στο BBC αποτύπωσε τα συναισθήματά του.

Ο τυφλός οπαδός της Λίβερπουλ έβαλε τα πράγματα στη θέση τους

Το πρόσωπο της νίκης - πρόκρισης της Λίβερπουλ επί της Νάπολι δεν ήταν ούτε ο Μο Σαλάχ ούτε ο Άλισον Μπέκερ. Ήταν ο Μάικ Κέρνι. Ο φανατικός οπαδός των 'κόκκινων', του οποίου η εικόνα να πανηγυρίζει στην Kop για το κομβικό γκολ του Αιγύπτιου επιθετικού, παρόλο που δεν το είχε δει συγκέντρωσε εκατομμύρια views.

Ο Μάικ Κέρνι είναι ένας άνδρας που έχει αποδεχθεί την αναπηρία του. Γεννήθηκε με σοβαρό πρόβλημα όρασης και στα 7 του διεγνώσθη με τύφλωση. Ποτέ του όμως κόντρα στην απώλεια μιας εκ των αισθήσεών του δεν εγκατέλειψε όλα όσα τον κάνουν χαρούμενο. Όπως ένα παιχνίδι της αγαπημένης ομάδας του στο 'Άνφιλντ'. Δίπλα στον ξάδερφό του Στέφεν να του μεταφέρει τις λεπτομέρειες της κάθε φάσης.

" Είμαι σαν όλους τους άλλους φιλάθλους του ποδοσφαίρου. Δεν έχει σημασία αν δεν μπορώ να δω καθαρά, πανηγυρίζω ακόμη", ανέφερε ο Μάικ Κέρνι σε συνέντευξή του στο BBC.

Αυτή τη φορά έτυχε κάποιος να τον μαγνητοσκοπήσει.

Η έκταση που έλαβε το θέμα ήταν, για τον Κέρνι, περιττή, χαρακτηρίζοντας την αντίδραση 'παράξενη'. ' Αν δεν είναι ο Στέφεν εκεί, είναι άλλοι φίλοι. Είναι όμορφο όλο αυτό, αλλά λίγο περίεργο, διότι για μας είναι κάτι φυσιολογικό', συνέχισε προσπαθώντας να εξηγήσει ότι δεν διαφέρει από κάθε άλλον.

Μεταξύ μας, γιατί να μην είναι φυσιολογικό;

'Μακάρι να μπορούσα να δω περισσότερο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορώ να διαμορφώσω τη δική μου άποψη. Είναι δύσκολο για όσους βλέπουν να καταλάβουν, αλλά θεωρώ νορμάλ για εμένα, όντας έτσι σ' όλη τη ζωή μου. Είναι ο τρόπος που βλέπω το ποδόσφαιρο', εξήγησε δίνοντας σ' όλους μας την ευκαιρία ν' αντιληφθούμε πως όποιο εμπόδιο δεν είναι ικανό να στερήσει τις μικρές ή μεγάλες χαρές της ζωής.

Ναι, δεν είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Οσπίνα. ' Ήταν θολή η εικόνα', όπως προσέθεσε. Άκουσε όμως, το έζησε όλο αυτό. Τον παλμό, το ταρακούνημα, το φτερούγισμα στην καρδιά. ' Δεν ήταν δύσκολο να καταλάβω τι συνέβη με τέτοιον θόρυβο. Μ' αρέσει να είμαι μέσα στην ατμόσφαιρα και ν' ακούω τι πιστεύει ο ξάδερφός μου, όπως και κάθε άλλος, αν είναι πέντε σειρές πίσω και κάνει ένα ευχάριστο σχόλιο η όχι'.

News 24/7

24MEDIA NETWORK