Το προκλητικό ποστάρισμα του Νέβιλ μετά το τρίτο γκολ της Λίβερπουλ

Ο Γκάρι Νέβιλ αντιπαθεί την Λίβερπουλ λόγω της αγάπης του για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Δείτε το ποστάρισμά του μετά το γκολ του Μανέ και το 3-0 των "κόκκινων" επί της Σίτι!

Το προκλητικό ποστάρισμα του Νέβιλ μετά το τρίτο γκολ της Λίβερπουλ
AP IMAGE

Όπως το αίμα δεν γίνεται... νερό έτσι και η σχέση μίσους που συνδέει τον Γκάρι Νέβιλ με την Λίβερπουλ δεν λέει να σταματήσει ποτέ! Ο Άγγλος παλαίμαχος άσος πέρασε σχεδόν 20 χρόνια στο "Ολντ Τράφορντ" φορώντας τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την κόντρα που είχε τότε εντός γηπέδων με την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ φροντίζει να τη διατηρεί και τώρα που έχει το ρόλο του τηλεσχολιαστή.

Τελευταία απόδειξη ο αγώνας της Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Σίτι για τα προημιτελικά του Champions League, αφού αμέσως μετά το γκολ του Σαντιό Μανέ στο 31ο λεπτό με το οποίο έγινε το 3-0 για τους "κόκκινους" έσπευσε να τρολάρει.

Έχοντας στο μυαλό του (όπως και οι περισσότεροι για να είμαστε ειλικρινείς) πως η άμυνα της Λίβερπουλ δεν φημίζεται για τη σταθερότητα και τη φερεγγυότητάτης, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: "3-3'!

Θυμίζουμε πως και στη φάση των ομίλων του φετινού Champions League, η Λίβερπουλ προηγήθηκε 3-0 της Σεβίλλης στην Ανδαλουσία όμως δεν πήρε τη νίκη, αφού δέχτηκε τρία γκολ στο δεύτερο μέρος...

News 24/7

24MEDIA NETWORK