Το "ρεκόρ" του Νεϊμάρ που Ρονάλντο και Μέσι θα... κυνηγήσουν του χρόνου

Ο Βραζιλιάνος στα της Παρί Σεν Ζερμέν, ο περίφημος Νεϊμάρ, δεν έχει φτάσει τα επιτεύγματα των CR7 και Λίο. Παρόλα αυτά μπορεί να πετύχει κάτι που δεν έχουν καταφέρει οι δυο τους. Θα τον αφήσει ο Καβάνι;

PSG's Neymar celebrates after scoring his side's second goal during a Champions League Group B soccer match between Paris Saint-Germain and Anderlecht at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Tuesday, Oct. 31, 2017. (AP Photo/Christophe Ena)
PSG's Neymar celebrates after scoring his side's second goal during a Champions League Group B soccer match between Paris Saint-Germain and Anderlecht at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Tuesday, Oct. 31, 2017. (AP Photo/Christophe Ena) AP

Η φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ ολοκληρώνεται την Τετάρτη το βράδυ - το πρώτο κομμάτι απόψε.

Το ματς που ξεχωρίζει απ' όλο το πρόγραμμα, πέρα από το ελληνικό ενδιαφέρον στο Γιουβέντους-Ολυμπιακός, είναι το Μπάγερν-Παρί Σεν Ζερμέν στο Μόναχο και όχι για βαθμολογικούς λόγους.

Δεν είναι μονάχα η λάμψη των δύο ομάδων και η εκδίκηση που ψάχνουν οι πρωταθλητές Γερμανίας για την ταπεινωτική ήττα στον αγώνα του πρώτου γύρου, που οδήγησε τον Κάρλο Αντσελότι εκτός πάγκο. Είναι κυρίως η προσπάθεια του Νεϊμάρ να γίνει ο ποδοσφαιριστής που δεν έχει καταφέρει κάτι παρόμοιο στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ, κοντά 30 χρόνια δηλαδή. Να γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής που θα σκοράρει σε καθένα από τα έξι παιχνίδια του ομίλου.

Ούτε ο Λιονέλ Μέσι ούτε ο Κριστιάνο Ρονάλντο του τριψήφιου αριθμού γκολ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχουν καταφέρει κάτι τέτοιο στο παρελθόν.

Θα το επιδιώξουν του χρόνου - ο πρώτος όμως θα 'ναι πάντα πρώτος, αν ο Βραζιλιάνος τα έχει καταφέρει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK