Απίστευτο: τρολάρει τον Ράμος η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τζούντο!

Ο Ράμος γλίτωσε την τιμωρία για την αγκωνιά εκτός φάσης που έριξε στον Κάριους όμως για τη φάση με τον Σαλάχ κρίθηκε "ένοχος": όχι από την UEFA αλλά από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τζούντο!

Liverpool's Mohamed Salah, left, and Real Madrid's Sergio Ramos challenge for the ball during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Liverpool's Mohamed Salah, left, and Real Madrid's Sergio Ramos challenge for the ball during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Έχουν περάσει τρεις ημέρες από τον τελικό του Champions League στο Κίεβο όπου βρήκε την Ρεάλ Μαδρίτης να επικρατεί με 3-1 της Λίβερπουλ και να κατακτάει το 13ο τρόπαιο στην ιστορία της και ο Σέρχιο Ράμος εξακολουθεί να βρίσκεται στην επικαιρότητα για μη αγωνιστικούς λόγους. Για δύο συγκεκριμένα...

Ο πρώτος έχει να κάνει με το χτύπημα εκτός φάσης (με τον αγκώνα του) στον Λόρις Κάριους, με τον κάπτεν της Ρεάλ Μαδρίτης να "την βγάζει καθαρή" από τη στιγμή που η ίδια η UEFA ενημέρωσε πως δεν θα ασκήσει πειθαρχική δίωξη εις βάρος του.

Ο δεύτερος όμως είναι έχει να κάνει με το "κλείδωμα" του χεριού του Σαλάχ που προκάλεσε τον τραυματισμό του άσου της Λίβερπουλ (υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης), με τον διαιτητή να μη δίνει ούτε φάουλ αλλά αρκετοί να κατηγορούν τον έμπειρο αμυντικό πως ενήργησε με πρόθεση να θέσει... νοκ-άουτ τον αντίπαλό του.

Οι γνώμες διίστανται είναι αλήθεια, ωστόσο νερό στο μύλο της αντιπαράθεσης με τους... Ραμικούς και τους Αντιραμικούς έσπευσε να ρίξει και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τζούντο, καθώς δεν έκρυψε την ενόχλησή της για την κίνηση του παίκτη.

"Το κλείδωμα του χεριού είναι μία τεχνική που απαγορεύτεται στο τζούντο καθώς θεωρείται επικίνδυνη, όμως στο ποδόσφαιρο είναι καλή για να κερδίσεις το Champions League", είναι το σχόλιο που συνοδεύει τη φωτογραφία με πρωταγωνιστές Σαλάχ και Ράμος που ανέβηκε στο λογαριασμό της στο Twitter...

News 24/7

24MEDIA NETWORK