Βρέθηκε γυναίκα με... εξουσία να πετάξει το γάντι στον Ρονάλντο!

Η δήμαρχος του Τορίνου σέβεται απεριόριστα την Ρεάλ και τον Κριστιάνο Ρονάλντο όμως όταν παίζουν κόντρα στην Γιουβέντους είναι φανατική με την "κυρία" και το έδειξε τρομερό tweet!

Real Madrid player Cristiano Ronaldo and his girlfriend Georgina Rodriguez pose for photos as they arrive for the Portuguese soccer federation awards ceremony Monday, March 19, 2018, in Lisbon. (AP Photo/Armando Franca)
Real Madrid player Cristiano Ronaldo and his girlfriend Georgina Rodriguez pose for photos as they arrive for the Portuguese soccer federation awards ceremony Monday, March 19, 2018, in Lisbon. (AP Photo/Armando Franca) AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

H Ρεάλ αντιμετωπίζει το βράδυ της Τρίτης (3/4) την Γιουβέντους στην Ιταλία στο πλαίσιο του πρώτου προημιτελικού Champions League των δύο ομάδων και ενόψει αυτής της μάχης οι Μαδριλένοι υποδέχτηκαν στο ξενοδοχείο που έχουν καταλύσει, την πρώτη κυρία της πόλης.

Πρόκειται για τη δήμαρχο Τορίνου, την Κιάρα Απεντίνο, η οποία στη συνάντησή της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον πρόεδρο των "μερένγκες" Φλορεντίνο Πέρεθ τους χάρισε ένα αγαλματίδιο που απεικονίζει τον ταύρο, αιώνιο σύμβολο της πρωτεύουσας του Πιεμόντε.

Πέρα από το συμβολικό δώρο, οι δύο πλευρές υπέγραψαν εθιμοτυπικά διμερή εκεχειρία, με τη δήμαρχο Τορίνου να φροντίζει πάντως να πετάει το γάντι στους πρωταθλητές Ευρώπης των δύο τελευταίων ετών με εντυπωσιακό τιτίβισμα.

"Εδώ όταν υπογράφαμε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο τη διμερή εκεχειρία μέχρι απόψε το βράδυ: Λήξη: 21:44", έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook. Υπενθυμίζοντας σε όλους πως στις 21:45 που γίνεται η σέντρα στο "Juventus Stadium" οι ανακωχές πάνε... περίπατο σε ποδοσφαιρικό επίπεδο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK