Δεν "κράζουν" μόνο οι Ιταλοί τον διαιτητή του Ρόμα-Λίβερπουλ αλλά και συμπατριώτες του!

Ο Νταμίρ Σκόμινα προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων της Ρόμα για τις αποφάσεις του στο ματς με την Λίβερπουλ όμως δεν ήταν οι μόνοι. Αυστηρή κριτική του άσκησε και ο Τύπος της χώρας του...

Referee Damir Skomina shows a yellow card to Roma's Kostas Manolas during the Champions League semifinal second leg soccer match between Roma and Liverpool at the Olympic Stadium in Rome, Wednesday, May 2, 2018. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Referee Damir Skomina shows a yellow card to Roma's Kostas Manolas during the Champions League semifinal second leg soccer match between Roma and Liverpool at the Olympic Stadium in Rome, Wednesday, May 2, 2018. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO

Τα δύο παιχνίδια της Ρόμα με την Λίβερπουλ στα ημιτελικά του Champions League αποτέλεσαν διαφήμιση του αθλήματος από πλευράς θεάματος, αφού σημειώθηκαν συνολικά 13 γκολ, 7 στο "Άνφιλντ" και 6 στο "Ολίμπικο".

Η ομάδα που χαμογέλασε στο φινάλε παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League ήταν η Λίβερπουλ επικρατώντας με συνολικό σκορ 7-6, όμως πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι πολλοί εστίασαν -και δικαιολογημένα- στον Νταμίρ Σκόμινα που τα έκανε... μούσκεμα σε τρεις φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο.

Αρχικά κόπηκε λανθασμένα ως οφσάιντ ο Τζέκο λίγο πριν ανατραπεί μέσα στην περιοχή της Λίβερπουλ, αντικανονικά από τον Κάριους, λίγο αργότερα δεν είδε πεντακάθαρο χέρι του Αλεξάντερ-Άρνολντ σε σουτ του Ελ Σααραουί που σταμάτησε την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα ενώ "κερασάκι στην τούρτα" ήταν το πάρα πολύ αυστηρό πέναλτι που καταλόγισε υπέρ της Ρόμα στις καθυστερήσεις.

Referee Damir Skomina shows a yellow card to Roma's Alessandro Florenzi during the Champions League semifinal second leg soccer match between Roma and Liverpool at the Olympic Stadium in Rome, Wednesday, May 2, 2018. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Referee Damir Skomina shows a yellow card to Roma's Alessandro Florenzi during the Champions League semifinal second leg soccer match between Roma and Liverpool at the Olympic Stadium in Rome, Wednesday, May 2, 2018. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO

"Καταστροφική εμφάνιση, κατέστρεψε την Ρόμα", αναφέρει η εφημερίδα "Sloveske Novice" για τον 42χρονο, που είναι διεθνής εδώ και 15 χρόνια, ενώ η σλοβένικη ιστοσελίδα "siol.net" έχει τίτλο "Μία καταστροφή, έβλαψε τους τζαλορόσι" και προσθέτει πως το πέναλτι που έδωσε υπέρ των Ρωμαίων ήταν "δώρο που δεν χρειαζόταν και που χειροτέρεψε την ήδη άσχημη εικόνα του"

Με την ιστοσελίδα να κάνει και το εξής ρητορικό ερώτημα: "Ποιος ξέρει πόσο θα μπορούσε να λήξει το ματς αν είχε διαιτητεύσει καλά..."

Μέσα σε όλα αυτά τα "ωραία" πάντως που γράφονται για τον Σκόμινα στην πατρίδα του, υπάρχει και το αποκαλυπτικό τιτίβισμα από τον Τανκρέντι Παλμέρι, με τον Ιταλό δημοσιογράφο να αναφέρει σε αυτό:

"Ο διαιτητής Σκόμινα στα αποδυτήρια ήταν διαλυμμένος έχοντας συνειδητοποιήσει τα λάθη που διάπραξε, παραδεχόμενος ότι έκανε λάθη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK