Ο Σαλάχ "έκοψε" τη Ρόμα σε δύο κομμάτια

Πέρασε μία 2ετία φορώντας τη φανέλα με τη λύκαινα, παρόλα αυτά οι αποδοκιμασίες για τον Μο Σαλάχ στο "Ολίμπικο" ήταν παραπάνω από έντονες. Την ίδια ώρα, βέβαια, η επίσημη Ρόμα κοινοποιούσε μία πολύ ξεχωριστή φωτογραφία για τον Αιγύπτιο παικταρά (PHOTO)!

Liverpool's Mohamed Salah fires a shot during the Champions League semifinal second leg soccer match between Roma and Liverpool at the Olympic Stadium in Rome, Wednesday, May 2, 2018. (AP Photo/Riccardo De Luca)
Liverpool's Mohamed Salah fires a shot during the Champions League semifinal second leg soccer match between Roma and Liverpool at the Olympic Stadium in Rome, Wednesday, May 2, 2018. (AP Photo/Riccardo De Luca) AP IMAGE

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ επέστρεψε στο "Ολίμπικο" μετά από ένα χρόνο προκειμένου να αγωνιστεί με τη φανέλα της Λίβερπουλ κατά της πρώην του. Ο 25χρονος επιθετικός πέρασε δύο φανταστικά χρόνια με τους "τζιαλορόσι", έχοντας 34 γκολ σε 83 εμφανίσεις και -όπως είναι λογικό- οι οπαδοί των Ρωμαίων πρόλαβαν να τον αγαπήσουν.

Το περασμένο καλοκαίρι ο παίκτης πωλήθηκε στους "κόκκινους" έναντι 42 εκατ. ευρώ, "βγάζοντας" μάτια φέτος στη Premier League και το Champions League. Η επιστροφή του στη Ρώμη ωστόσο δεν συνδυάστηκε μ' αυτό που περίμεναν όλοι, τουναντίον αποδοκιμάστηκε εντόνως.

Ο διεθνής αστέρας μπορεί να μην πανηγύρισε τα δύο γκολ που σκόραρε κατά της πρώην ομάδας του στον πρώτο ημιτελικό του "Άνφιλντ", αλλά οι φανς της Ρόμα τον γιούχαραν σε κάθε επαφή του με την μπάλα.

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ δεν έμειναν άπραγοι και άρχισαν να σχολιάζουν το συγκεκριμένο περιστατικό μέσω Twitter. Πάντως η διοίκηση του ρωμαϊκού κλαμπ κράτησε εντελώς διαφορετική στάση, ανεβάζοντας μία ιδιαίτερη φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον Σαλάχ να φοράει τη μισή εμφάνιση της Ρόμα και την άλλη μισή της Λίβερπουλ, με το μήνυμα " καλή τύχη στον τελικό του Champions League" να τη συνοδεύει.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΡΟΜΑ:

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK