"Ράβει" το 13ο η Ρεάλ του Ζιντάν!

Η Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς να παίξει κάνα... ζηλευτό ποδόσφαιρο κατάφερε να προκριθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά σε τελικό Champions League. Πρωταγωνιστής για τους φιναλίστ ο Μπενζεμά, μοιραίος για το τελικό 2-2 ο γκολκίπερ της Μπάγερν, Ουλράιχ (VIDEO).

"Ράβει" το 13ο η Ρεάλ του Ζιντάν!

Στην Ισπανία μπορεί να απογοητεύει αλλά από Ευρώπη είναι... μαστόρισσα η Ρεάλ Μαδρίτης του Ζινεντίν Ζιντάν που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα βρεθεί στον τελικό του Champions League που θα διεξαχθεί στο Κίεβο.

Οι Μαδριλένοι δεν κέρδισαν την Μπάγερν, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες σε 2-2, όμως η νίκη των πρωταθλητών Ευρώπης στη Βαυαρία με 2-1 τους εξασφάλισε την πρόκριση στο φινάλε της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Απόλυτος πρωταγωνιστής για τη Ρεάλ ήταν ο Καρίμ Μπενζεμά! Ο Γαλλοαλγερινός σκόραρε και τα δύο γκολ των “γκαλάκτικος”, σβήνοντας με τον καλύτερο τρόπο την αμφισβήτηση που δέχεται την τελευταία σεζόν από τους οπαδούς της ομάδας του.

Όσον αφορά την Μπάγερν, οι Γερμανοί, όπως και στο “σπίτι” τους προηγήθηκαν με τον Κίμιχ νωρίς στο παιχνίδι, αλλά ο τερματοφύλακας Ουλράιχ υπέπεσε σε τρομερό λάθος που... έκοψε τα φτερά των φιλοξενούμενων με το... καλημέρα σας στο δεύτερο ημίχρονο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σπουδαίο ματς από πλευράς Ρεάλ πραγματοποιήσε ο... φευγάτος Κέιλορ Νάβας, ενώ οι τις Μπάγερν "φωνάζουν" για τη διαιτησία του Τσαχίρα, θεωρώντας ότι δεν τους έδωσε πέναλτι σε δύο φάσεις. Στη μία μάλιστα με τον Μαρσέλο φαίνεται να έχουν δίκιο.

ΡΕΑΛ: Κέιλορ Νάβας, Λούκας Βάθκεθ, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Κόβατσιτς (73' Καζεμίρο), Κρόος, Μόντριτς, Ασένσιο (88' Νάτσο), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (72' Μπέιλ).

ΜΠΑΓΕΡΝ: Ούλραϊχ, Κίμιχ, Χούμελς, Ζούλε, Αλάμπα, Τολισό (75' Βάγκνερ), Τιάγκο Αλκάνταρα, Χάμες Ροντρίγκες (84' Χάβι Μαρτίνεθ), Τόμας Μίλερ, Ριμπερί, Λεβαντόβσκι.

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK