H τρέλα φέρνει... εκμετάλλευση: 3.500 ευρώ για να δεις Ρόμα-Λίβερπουλ!

Η επίσημη Ρόμα διέθεσε και τα 60.000 εισιτήρια που είχε στη διάθεσή τους για τη ρεβάνς με την Λίβερπουλ όμως οι οπαδοί της έχουν και μία δεύτερη ευκαιρία που θα τους στοιχίσει... κάτι παραπάνω!

Roma supporters celebrate their team's victory at the end of the group C Champions League soccer match between Roma and Qarabag at the Stadio Olimpico in Rome, Italy, Tuesday, Dec. 5, 2017. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Roma supporters celebrate their team's victory at the end of the group C Champions League soccer match between Roma and Qarabag at the Stadio Olimpico in Rome, Italy, Tuesday, Dec. 5, 2017. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO

Η περίφημη φράση "είναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι" βρίσκει αυτή την περίοδο έκφραση και στο ποδόσφαιρο, καθώς η Ρόμα βρίσκεται για μόλις δεύτερη φορά στην ιστορία της σε ημιτελική φάση Champions League/Κυπέλλου Πρωταθλητριών και οι οπαδοί της κάνουν τα πάντα ώστε να βρεθούν στο γήπεδο και να την...σπρώξουν με τη θετική τους ενέργεια προς τον τελικό του Κιέβου.

Η απόδειξη ήρθε το πρωί της Πέμπτης όταν και δημιουργήθηκαν τρομερές ουρές έξω από τα επίσημα μαγαζιά της Ρόμα που πουλούσαν εισιτήρια του δεύτερου ημιτελικού με την Λίβερπουλ, με αποτέλεσμα μέσα σε τρεις ώρες να φύγουν 37.000 κομμάτια (23.000 είναι τα διαρκείας).

Μάλιστα, προκειμένου κάποιοι να... σιγουρευτούν ότι δεν θα έμεναν εκτός "Ολίμπικο" την ώρα του δεύτερο ημιτελικού με τους "κόκκινους" του Κλοπ, πήραν θέση στην ουρά 36 ολόκληρες ώρες πριν καν βγουν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια...

AS Roma supporters gather out of a AS Roma store to booking tickets for Champions Leaugue soccer match Liverpool vs AS Roma, in Rome, Italy 18 April 2018. Several people slept out of the AS Roma Store to buy the tickets of the semifinal.
ANSA/MASSIMO PERCOSSI
AS Roma supporters gather out of a AS Roma store to booking tickets for Champions Leaugue soccer match Liverpool vs AS Roma, in Rome, Italy 18 April 2018. Several people slept out of the AS Roma Store to buy the tickets of the semifinal. ANSA/MASSIMO PERCOSSI ANSA

Βέβαια, τώρα έχει προκύψει ένα άλλο "θέμα" αφού πέρα από τα 60.000 που διατέθηκαν από την Ρόμα υπάρχουν και άλλα, τα λεγόμενα "secondary tickets", τα οποία διατίθενται on line μέσα από διάφορες ιστοσελίδες, που έχουν έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση των "τζαλορόσι" και έχουν κρατήσει μερικά "μαγικά χαρτάκια" για δικό τους λογαριασμό.

Εισιτήρια που δεν προσφέρονται όμως σε νορμάλ τιμές, ούτε καν σε "τσιμπημένες" αλλά σε τρομερά "φουσκωμένες": τα εισιτήρια των 65 ευρώ πωλούνται από 390 έως 450 ευρώ, για αυτά των 85 ευρώ πρέπει να δώσεις περισσότερα από 700 ευρώ, ενώ τα "καλά" εισιτήρια που η τιμή τους κυμαίνεται από 160 σε 200 ευρώ προσφέρονται σε τιμές από 1.500 μέχρι 3.450 ευρώ!

Φυσικά και το "φαινόμενο" αυτό δεν είναι και ό,τι καλύτερο και για το λόγο αυτό η Εθνική Ένωση Καταναλωτών στην Ιταλία αντιδράει και μάλιστα ζητάει να μπει ένα φρένο στο "καπέλο", εκδίδοντας μέχρι και ανακοίνωση...

"Όποιος πηγαίνει στο στάδιο, όπως και αυτός που πάει σε ένα κοντσέρτο, έχει το δικαίωμα να πληρώνει τη σωστή τιμή χωρίς να είναι αναγκασμένος να πληρώσει καπέλο", τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης, Μασιμιλιάνο Ντόνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK