O Τζοφ προτιμά Κασίγιας από Μπουφόν

Ο Ντίνο Τζοφ υπερασπίστηκε επί έντεκα χρόνια την εστία της Γιουβέντους, ωστόσο στο δίλημμα Ίκερ Κασίγιας-Τζιανλουίτζι Μπουφόν δεν επιλέγει το... συνεχιστή του!

Italy's goalkeeper Gianluigi Buffon (L) and Spain's goalkeeper Iker Casillas talk after their Group C Euro 2012 soccer match at the PGE Arena in Gdansk, June 10, 2012.            REUTERS/Pascal Lauener (POLAND  - Tags: SPORT SOCCER)
Italy's goalkeeper Gianluigi Buffon (L) and Spain's goalkeeper Iker Casillas talk after their Group C Euro 2012 soccer match at the PGE Arena in Gdansk, June 10, 2012. REUTERS/Pascal Lauener (POLAND - Tags: SPORT SOCCER) REUTERS

"Προτιμώ τον Κασίγιας. Για μένα ο Νόιερ είναι ο καλύτερος, αλλά αν έπρεπε να επιλέξω μεταξύ του Κασίγιας και του Μπουφόν, θα ψήφιζα τον πρώτο", ήταν η δήλωση του 73χρονου Τζοφ στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό "Radio 4G's".

Στη συνέχεια κλήθηκε να σχολιάσει τη μεγάλη κόντρα μεταξύ της Γιουβέντους και της Ρεάλ Μαδρίτης: "Δεν θα είναι τόσο εύκολο για την Ρεάλ Μαδρίτης, όσο νομίζουν οι Ισπανοί. Η Γιουβέντους διαθέτει καλή ομάδα, είναι πολύ συμπαγές και ισχυρό σύνολο, άσχετα αν δεν είναι ανώτερο από την Γιουβέντους της εποχής μου".

Ο Ντίνο Τζοφ έσταξε μέλι για τον Κάρλο Αντσελότι: "Νομίζω ότι είναι ο κορυφαίος προπονητής για την Ρεάλ Μαδρίτης. Στην Αγγλία απέδειξε ότι είναι υψηλού επιπέδου και στην Ισπανία το επαναλαμβάνει".

Τέλος, για τον Κριστιάνο Ρονάλντο είπε: "Δεν τον χαρακτηρίζω εγωιστή. Βάζει 60 γκολ τη χρονιά και βοηθά την ομάδα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK