To tweet της χρονιάς για τον Κάριους το έκανε η... Νάπολι!

Οι συμπαίκτες του τον... έγραψαν μετά τη λήξη του τελικού μη μπορώντας να του συγχωρέσουν τις δύο γκάφες που έδωσαν ισάριθμα γκολ στην Ρεάλ ενώ ο Κλοπ άργησε να τον παρηγορήσει. Ο Λόρις Κάριους μπορεί όμως να βρει παρηγοριά στο ΕΠΙΚΟ tweet συμπαράστασης προς το πρόσωπό του που έκανε η... Νάπολι!

Liverpool goalkeeper Loris Karius looks at the ball as Real Madrid's Gareth Bale scores his side's 3rd goal during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Liverpool goalkeeper Loris Karius looks at the ball as Real Madrid's Gareth Bale scores his side's 3rd goal during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP

Αλήθεια είναι πως μετά τον τραυματισμό του Μοχάμεντ Σαλάχ και την αναγκαστική αποχώρησή του από το γήπεδο στο ημίωρο, η Λίβερπουλ είδε τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια της, έπαψε να "ταλαιπωρεί" και να "βάζει δύσκολα" στην Ρεάλ Μαδρίτης και όσο περνούσε η ώρα φαινόταν πως μόνο να "κλέψει" μπορούσε το ματς απέναντι σε μία καταφανώς ποιοτικότερη ομάδα.

Αλήθεια είναι όμως και το εξής: αν ο Λόρις Κάριους δεν είχε αυτή την τραγική βραδιά να χαρίσει δύο γκολ (!) στους "μερένγκες" από τα τρία συνολικά που πέτυχαν στον τελικό του Κιέβου, ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα αν η Λίβερπουλ -έστω και χωρίς τον Αιγύπτιο- θα ήταν χαμένη από χέρι στο δεύτερο ημίχρονο.

Ήταν μάλιστα τέτοια η τσαντίλα των παικτών των "κόκκινων" για τις δύο γκάφες άνευ προηγουμένου του Γερμανού τερματοφύλακα που ουδείς τον πλησίασε στο φινάλε του αγώνα για να τον αγκαλιάσει ή να του πει κάποια λόγια παρηγοριάς, παρά τον άφησαν να κλαίει και να οδύρεται, ζητώντας ταυτόχρονα "συγγνώμη" από την εξέδρα με χαρακτηριστικές χειρονομίες.

Real Madrid's Karim Benzema, right, scores against Liverpool goalkeeper Loris Karius during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Sergei Grits)
Real Madrid's Karim Benzema, right, scores against Liverpool goalkeeper Loris Karius during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Sergei Grits) AP PHOTO/SERGEI GRITS

Ακόμα και ο συμπατριώτης Γιούργκεν Κλοπ, που είναι άλλωστε ο προπονητής που τον έφερε στην Λίβερπουλ από την Μάιντς πριν δύο χρόνια, άργησε χαρακτηριστικά να πάει προς το μέρος του και να τον "ηρεμήσει", προκειμένου να αρχίσει σιγά σιγά να αφήσει πίσω του τον εφιάλτη που έζησε με τα γκολ των Μπενζεμά και Μπέιλ.

Το παράδοξο που είναι; Την ώρα που ο οργανισμός Λίβερπουλ δεν μπορούσε να "συγχωρήσει" στον Κάριους τα "χονδρά" και ανεπίτρεπτα -για τέτοιο επίπεδο- λάθη, βρέθηκε ομάδα που να βγει μπροστά και του δείξει τη συμπαράστασή της.

Αυτή ήταν η... Νάπολι, που φέτος έφτασε κοντά στη βρύση αλλά δεν ξεδίψασε (το σκουντέτο πήγε στην Γιουβέντους παρά την υπερπροσπάθεια των "παρτενοπέι"), με την δευτεραθλήτρια της Serie A να παρηγορεί τον πορτιέρε της δευτεραθλήτριας Ευρώπης με το εξής ποστάρισμα στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter:

"Μην κλαις Λόρις Κάριους, μία άσχημη βραδιά μπορεί να συμβεί σε όλους. Κουράγιο πρωταθλητή. Μία αγκαλιά από την Νάπολι".

Σημειώνεται ότι πριν από το σχόλιο για τον Γερμανό τερματοφύλακα της Λίβερπουλ, η επίσημη Νάπολι έδωσε συγχαρητήρια στην Ρεάλ Μαδρίτης για την κατάκτηση του Champions League ενώ έκανε και το εξής σχόλιο για τη φιναλίστ του τελικού, Λίβερπουλ:

"Είχαμε μία σπουδαία σεζόν στο Champions League. Θα είναι ωραία στις 4 Αυγούστου που θα συναντηθούμε στο Δουβλίνο".

Το παράδειγμα της Νάπολι βρήκε πάντως και... μιμητές αφού λίγο αργότερα υπήρχε ανάλογη τοποθέτηση της Ίντερ που σχοίασε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter:

"Λόρις Κάριους, μία κακή βραδιά μπορεί να συμβεί στον καθένα, σε περιμένουν άλλες επιτυχίες στη ζωή σου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK