Η ευχή των Λονδρέζων στο Twitter είναι ο επίλογος ενός αξέχαστου αγώνα

Ζούμε το ένα ποδοσφαιρικό όνειρο μετά το άλλο, σε αυτούς τους ημιτελικούς του Champions League. Αυτό που επισφράγισε τον χθεσινό αγώνα, ήταν μια σπάνια στιγμή ειλικρίνειας και σεβασμού από την νικήτρια Τότεναμ προς τον ηττημένο Άγιαξ.

Η ευχή των Λονδρέζων στο Twitter είναι ο επίλογος ενός αξέχαστου αγώνα

Ήταν η τρίτη φορά αριστερά για τον Λούκας και την Τότεναμ, η οποία με ρεσιτάλ προπονητικής του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, πέτυχε μια ανατροπή ενάντια στον Άγιαξ που μοιάζει με θρίαμβο, τουλάχιστον ισάξιο με αυτόν της Λίβερπουλ. Ο Άγιαξ άγγιξε το θαύμα, προηγήθηκε με 2-0, αλλά η μαζική αντεπίθεση των Λονδρέζων έφερε το 2-3, ένα αποτέλεσμα βγαλμένο από τα πιο τρελά, τα πιο μαγικά ποδοσφαιρικά όνειρα.

Ενώ οι παίκτες του Άγιαξ προσπαθούσαν να ανακαλύψουν τι ήταν αυτό που τους έφερε ένα βήμα πριν τον τελικό, για να τους πετάξει ξαφνικά έξω και οι αντίστοιχοι της Τότεναμ με βουρκωμένα μάτια έβλεπαν ένα σχεδόν ανέλπιστο όνειρο να αποκτά σάρκα και οστά, οι δυο ομάδες είχαν μια όμορφη επικοινωνία στο Twitter, που μαρτυρά το επίπεδο τος στον ποδοσφαιρικό χάρτη και τον αλληλοσεβασμό τους.

Ο Άγιαξ ανέβασε ένα tweet με το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, χρησιμοποιώντας δυο λέξεις. "No Words" (δεν έχουμε λόγια...).

Η Τότεναμ 'απάντησε' με το δικό της τρόπο, στέλνοντας 'συγχαρητήρια και συμπόνια' για την υπερπροσπάθεια των Ολλανδών, κλείνοντας το μήνυμα της με μια ευχή/προφητεία: "Θα είστε και πάλι εδώ".

Ας ελπίσουμε αυτές οι συμπεριφορές να περνάνε το μήνυμα του αλληλοσεβασμού και του fair play από την αρχή ως το τέλος του αγώνα προς κάθε ομάδα, ακόμα κι αν δεν ανήκει καν στο ποδόσφαιρο. Ας γυρίσουμε από τα δικαστήρια, στα συγχαρητήρια.

Κεντρική φωτογραφία: AP Images

News 24/7

24MEDIA NETWORK