Πέδρο: "Δεν μετανιώνω για τις δηλώσεις"

Μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Πέδρο, ο Ισπανός επιθετικός έδωσε το παρών στη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας πως νιώθει ευγνώμων που βρίσκεται στην αποστολή της "Φούρια Ρόχα", αλλά δεν μετανιώνει για όσα ανέφερε.

Πέδρο: "Δεν μετανιώνω για τις δηλώσεις"

Οι δηλώσεις του Πέδρο περί αποχώρησης από την εθνική Ισπανίας λόγω του μικρού χρόνου συμμετοχής, όπως είναι λογικό, προκάλεσαν αντιδράσεις.

Γι' αυτό το λόγο, ο Ισπανός άσος έδωσε το παρών στη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας πως νιώθει ευγνώμων που βρίσκεται στην αποστολή της "Φούρια Ρόχα", αλλά δεν μετανιώνει για όσα ανέφερε.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

"Δεν έχω μετανιώσει, μίλησα με τον Ντελ Μπόσκε, δεν ξέρω ποια θα είναι η συνέχεια, αν και είμαι ευγνώμων που είμαι εδώ. Είμαι έξι χρόνια με την εθνική Ισπανίας, δεν ήταν επίθεση απέναντι στον προπονητή, αλλά εάν πρέπει να ζητήσω συγγνώμη από τους φιλάθλους θα το κάνω. Μίλησα με τους συμπαίκτες μου και το καταλαβαίνουν, το σημαντικό είναι η ομάδα, θέλω να ευχαριστήσω τον Ντελ Μπόσκε γιατί χωρίς αυτόν δεν θα είχα κατακτήσει ούτε Μουντιάλ, ούτε Euro. Αν κάποιος ενοχλήθηκε ζητώ συγγνώμη, αλλά δεν νομίζω ότι ήταν κάτι για να γίνει τόσο μεγάλο θέμα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Απειλεί με αποχώρηση από την εθνική Ισπανίας ο Πέδρο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK