Ντιναμό Μπρεστ, Μαραντόνα και... ληγμένα!

Πολλά φρου φρου και αρώματα η Ντιναμό Μπρεστ, αλλά από φιλοξενία μηδέν! Οι Λευκορώσοι αν δεν τους "έσωζε" ο Ατρόμητος θα είχαν φοβερά μπλεξίματα από την γκάφα να προσφέρουν στην ελληνική ομάδα ληγμένα τρόφιμα τριών μηνών πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Ντιναμό Μπρεστ, Μαραντόνα και... ληγμένα!

Καλός ο Μαραντόνα, καλός ο 30χρονος προπονητής και τα... πυροτεχνήματα, αλλά η Ντιναμό Μπρεστ σύμφωνα με τους ανθρώπους της αποστολής του Ατρόμητου υπέπεσε σε σοβαρό σφάλμα που αν δεν έπαιρναν διαφορετική τροπή τα πράγματα, σήμερα θα ήταν φοβερά μπλεγμένη.

Οι Περιστεριώτες έκαναν γνωστό, λοιπόν, πως πριν την έναρξη της αναμέτρησης ως είθισται η γηπεδούχος ομάδα στο πλαίσιο της φιλοξενίας τους προσέφερε στ' αποδυτήρια διάφορες τροφές...

Ε, το μόνο φρέσκο απ' αυτά που δόθηκαν στους ποδοσφαιριστές της ελληνικής ομάδας ήταν το... νερό! Όλα τα υπόλοιπα όπως υποστηρίζουν τα μέλη της αποστολής είχαν λήξει προ τριμήνου!

Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί στον Ατρόμητο και σε άλλο παιχνίδι του Europa League στο Σαράγιεβο κι γι' αυτό οι πιο... έμπειροι σε τέτοιες "πατάτες" πρόλαβαν να δουν τις ημερομηνίες, αποτρέποντας τους παίκτες να φάνε και να πιουν από τα... κεράσματα της Μπρεστ.

Πολλά φρου φρου κι αρώματα οι Λευκορώσοι, αλλά έχουν δρόμο μπροστά τους, αφού πέρα από τα ληγμένα υπάρχουν κι άλλα παράπονα από πλευράς οργάνωσης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK