Πέτκοβιτς: "Δεν ήμασταν πεινασμένοι"

Στο γεγονός ότι οι παίκτες του δεν "κλείδωσαν" το παιχνίδι στάθηκε ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Πέτκοβιτς: "Δεν ήμασταν πεινασμένοι"

Χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Λάτσιο υποστήριξε στην συνέντευξη Τύπου:

Η ομάδα έδειξε να παίζει τα 25' λεπτά, μετά το γκολ δεν αγωνίστηκε τόσο καλά, τι έφταιξε;

"Όχι δεν παίξαμε μόνο 25 είχαμε την κατοχή της μπάλας. Δεν φανήκαμε πολύ πεινασμένοι όμως και ο αντίπαλος μας αγωνίστηκε καλά μόνο στα τελευταία 10 λεπτά. Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλη αξία σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τον έναν βαθμό. Έλειπε η θέληση για να "κλειδώσουμε" το παιχνίδι. Τα τελευταία πέντε λεπτά εμείς ήμασταν που πιέζαμε. Βρισκόμαστε στην κορυφή και πρέπει να συνεχίζουμε να πιέζουμε και κάθε παίκτης να είναι έτοιμος κάθε στιγμή για να παίξει. Αυτό θα κάνει την διαφορά".

Για τον Ερνάνες:

"Είχαμε κάποιες μπαλιές που δημιούργησαν έκπληξη στον αντίπαλο. Ήμασταν ανώτεροι, ίσως ήμασταν πάρα πολύ ευαίσθητοι για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι".

Για τον Κλόζε:

"Ο Κλόζε έπρεπε να ξεκουραστεί, έχει κάποια μικροπροβλήματα ελπίζω να τον έχω στην διάθεση μου για το παιχνίδι της Κυριακής. Ο Μάουρι τραυματίστηκε δεν μπορεί να περπατήσει και ίσως δεν αγωνιστεί την Κυριακή. Θα αφήσω τον γιατρό της ομάδας να πει περισσότερα για τον Κλόζε. Όταν θα είναι έτοιμος θα είμαι και εγώ σε θέση να δω αν μπορώ να τον χρησιμοποιήσω".

Είστε θυμωμένος από το αποτέλεσμα;

"Δεν είμαι μόνο εγώ υπεύθυνος όλοι είμαστε υπεύθυνοι. Ο Ζάρατε ήταν άτυχος, άλλοι σημείωσαν γκολ, τον έβαλα πιο μπροστά. Εγώ είμαι πάντα θυμωμένος, δεν είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση μας. Δεν δώσαμε το 100% θα μπορούσαμε να είχαμε διαχειριστεί καλύτερα το δεύτερο ημίχρονο. Τέλος θα ήθελα να πω ότι προσπαθώ να μπορώ να βάζω πάντα να συμμετέχουν στους αγώνες όσο το δυνατόν περισσότεροι παίκτες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK