Σισέ: "Είμαι απογοητευμένος"

Η ισοπαλία με τη Βασλούι και μάλιστα μέσα στη Ρώμη δεν άρεσε καθόλου στον Τζιμπρίλ Σισέ παρά το γκολ που σημείωσε

(foto Tedeschi)   Cisse'
Lazio Robotnick gara di andata del preliminare di Europa League
(foto Tedeschi) Cisse' Lazio Robotnick gara di andata del preliminare di Europa League TEDESCHI

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναικού δήλωσε απογοητευμένος από το αποτέλεσμα ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με την Σπόρτιγκ στη Λισσαβόνα

" Για να είμαι ειλικρινής, είμαι λίγο απογοητευμένος με το αποτέλεσμα. Εντός έδρας θα πρέπει να παίρνουμε όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται και απόψε (χθες) έπρεπε να πάρουμε τρεις.

Ήταν ένα πολύ περίεργο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά, προσφέροντας ένα καλό παιχνίδι και δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες για γκολ. Πήγαμε στο ημίχρονο με το 1-0, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο αντέδρασαν και στα πρώτα 20 λεπτά έδειξαν ότι θέλουν τη νίκη πιο πολύ από εμάς. Έβαλαν δύο γκολ, αλλά ήμασταν δυνατοί πνευματικά και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε".

Ο Σισέ χαρακτήρισε πρόκληση το παιχνίδι στη Λισσαβόνα με την Σπόρτιγκ "Δεν μπορούμε να χάσουμε το επόμενο παιχνίδι. Θα είναι μία μεγάλη πρόκληση. Πρέπει να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη, αλλά και η ισοπαλία εκτός έδρας θα είναι ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, αν αναλογιστούμε ότι η Σπόρτινγκ είναι μια πραγματικά καλή ομάδα. Πρέπει να πάμε στη Λισσαβώνα με τη σωστή νοοτροπία, ώστε να πάρουμε τουλάχιστον τον ένα βαθμό".

Παρακολουθήστε το βίντεο με τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK