Μήτρογλου έτοιμος για ευρω-κούπα!

Η Μαρσέιγ έπαιξε με τη φωτιά όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 από την Ζάλτσμπουργκ, όμως ένα γκολ του Ρολάντο στο 116' έστειλε τους Μασσαλούς στον τελικό του Europa (VIDEOS)!

Marseille's Rolando, center, is celebrated after scoring his side's first goal in the additional time during the Europa League semifinal second leg soccer match between FC Salzburg and Olympique Marseille in Salzburg, Austria, Thursday, May 3, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Marseille's Rolando, center, is celebrated after scoring his side's first goal in the additional time during the Europa League semifinal second leg soccer match between FC Salzburg and Olympique Marseille in Salzburg, Austria, Thursday, May 3, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Ματς-θρίλερ στην "Red Bull Arena", με την τύχη να χαμογελάει στο φινάλε στην Μαρσέιγ του Κώστα Μήτρογλου (τραυματίας, δεν αγωνίστηκε) και να πανηγυρίζει την πρόκριση για τον τελικό του Europa League όπου θα αντιμετωπίσει επί γαλλικού εδάφους (Λιόν) την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η ομάδα του Ρούντι Γκαρσία πήγε στην Αυστρία με "αέρα" δύο τερμάτων από τα γκολ των Τοβέν και Ενζί στο "Velodrome" όμως μέσα σε 12 λεπτά είδε το προβάδισμά της να κάνει φτερά, με τους Αϊνταρά στο 53' και Σαρ στο 65' (αυτογκόλ) να φέρνουν το ματς στο 2-0 υπέρ της Ζάλτσμπουργκ και να ισοφαρίζει το σκορ του πρώτου αγώνα.

Το αποτέλεσμα αυτό έμεινε ως το τέλος του 90λεπτου και οι δύο ομάδες κλήθηκαν να λύσουν τις διαφορές τους στην παράταση, όπου εκεί οι Μασσαλοί "χτύπησαν" στο 116'! Ο Παγέ εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά και ο Ρολάντο που είχε μπει αλλαγή στο 102' αντί του Σανσόν έπιασε άψογο πλασέ στην κίνηση, για να γράψει το 1-1 και να στείλει την ομάδα του στον τελικό.

Στον πρώτο της ευρωπαϊκό μετά από 14 ολόκληρα χρόνια, όταν και είχε χάσει τότε με 2-0 από την Βαλένθια του Ράφα Μπενίτεθ με τα γκολ των Βιθέντε και Μίστα...

ΖΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΜΑΡΣΕΙΓ 2-1 (HIGHLIGHTS):

ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK