Στο Καραϊσκάκη με τον ίδιο... προπονητή και φρέσκο φορ η Λουκέρνη

Πώς ο Ρενέ Βέιλερ γλίτωσε το κεφάλι του και πλέον καταστρώνει τα πλάνα του για την πρώτη μάχη απέναντι στον Ολυμπιακό, την Πέμπτη στο Φάληρο. Ντεμπούτο με γκολ για τον νέο επιθετικό της ελβετικής ομάδας που διεκδικεί θέση στην 11άδα, ποιος κάνει όλο το παιχνίδι της.

Στο Καραϊσκάκη με τον ίδιο... προπονητή και φρέσκο φορ η Λουκέρνη

Το 0/2 στο ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος είχαν φέρει σε δύσκολη θέση τον Ρενέ Βέιλερ. Μέχρι και γι' αλλαγή προπονητή έλεγαν στην Ελβετία, σε περίπτωση που το κακό τρίτωνε και η Λουκέρνη πήγαινε χωρίς ψυχολογία στα δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό.

Ήρθε ωστόσο το 4-2 επί της Λουγκάνο, το Σάββατο το απόγευμα, ν' απομακρύνει τα μαύρα σύννεφα και να σβήσει στην παρούσα την αμφισβήτηση για τον 45χρόνο προπονητή που ένιωθε την καρέκλα του να τρίζει.

Τούτο σημαίνει πως στο πρώτο ματς με τους Πειραιώτες, την Πέμπτη στο Φάληρο, η Λουκέρνη θα έχει κανονικά τον Βάιλερ στον πάγκο της. Και ενδεχομένως τον Μπλέσινγκ Τσιμπούκιε Ελέκε στην 11άδα της. Διότι ο Νιγηριανός φορ, η δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της, έκανε το ντεμπούτο του παίζοντας από το 64' στη θέση του Ντεμασάι και πρόλαβε να σκοράρει, δέκα λεπτά μετά (74'), σφραγίζοντας τη νίκη της νέας ομάδας του.

Στο Καραϊσκάκη με τον ίδιο... προπονητή και φρέσκο φορ η Λουκέρνη

Ο θηριώδης Ελέκε, φορ ύψους 1μ90, ήρθε από την ισραηλινή Ασντόντ για να δώσει οντότητα σε μια επιθετική γραμμή που στερείται λύσεων, αφού εξακολουθούν να λείπουν έξι παίκτες με τραυματισμό, κυρίως δε ο Αυστραλός Γιούριτς, το 9άρι της Λουκέρνης.

Σίγουρα αυτόν που οφείλει να προσέξει πολύ ο Ολυμπιακός είναι ο Πασκάλ Σερπφ, που και να δημιουργήσει μπορεί και να σκοράρει. Τα έκανε αμφότερα στο ματς με τη Λουγκάνο, φτιάχνοντας το πρώτο γκολ και πετυχαίνοντας τα επόμενα δύο (το ένα με πέναλτι).

Συνοπτικά Λουκέρνη έπαιξε με Σάλβι, Γκρέτερ, Λουσάο, Σμιντ, Σίντλερ, Βόκα, Ούγκρινιτς, Σνέβλι (85' Σβέγκλερ), Γκβίλια (71' Βάργκας), Σερπφ, Ντεμασάι (64' Ελέκε)

News 24/7

24MEDIA NETWORK