Τι είπε ο Μαρτίνς για τον Τουρέ

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τη μάχη με την Μπέρνλι με φόντο τους ομίλους του Europa όμως το φλερτ με τον Τουρέ δεν θα μπορούσε να μην φέρει σχετική ερώτηση για Μαρτίνς που με μία λέξη τα είπε όλα...

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Απομένουν 24 ώρες για το μεγάλο ραντεβού του Ολυμπιακού με την Μπέρνλι στο "Τερφ Μουρ", στη ρεβάνς του 3-1 υπέρ της ελληνικής ομάδας στο Φάληρο, και άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο ζουν και αναπνέουν στους ρυθμούς αυτού το ματς για να πάρουν το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League.

Την ίδια ώρα όμως οργιάζουν οι φήμες πως οι Πειραιώτες έχουν συμφωνήσει με τον Γιάγια Τουρέ για να επιστρέψει στο μεγάλο λιμάνι μετά από 12 χρόνια και να κλείσει στην Ελλάδα την καριέρα του μετά από λαμπρή παρουσία σε Μονακό, Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι.

Με βάση αυτά τα δύο γεγονότα, δεν θα μπορούσε ο Πέδρο Μαρτίνς να μη δεχτεί ερώτηση για τον Ιβοριανό άσο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη στην Αγγλία, με τον Πορτογάλο να κάνει... ντρίμπλα αλλά να αφήνει να εννοηθεί πως "όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά".

"Έχω πολύ καλούς παίκτες, είμαστε πλήρεις και είμαι πολύ ικανοποιημένος", δήλωσε ο Μαρτίνς, ο οποίος ναι μεν δεν θέλησε να μιλήσει ονομαστικά για την περίπτωση του Γιάγια Τουρέ, ωστόσο τον ανέφερε με τρόπο αφού στο τέλος των σχετικών δηλώσεών του, ξεκαθάρισε πως " δεν θέλω να μιλήσω για παίκτες που δεν είναι ακόμα (!) στον Ολυμπιακό". Αυτό το "ακόμα", βέβαια, σημαίνει πολλά για όποιον θέλει να κάνει τη σχετική μετάφραση...

Στον Ολυμπιακό, πάντως, δεν πρόκειται να βγάλουν "κιχ" για τον Τουρέ, τουλάχιστον ως επίσημη τοποθέτηση, μέχρι να ολοκληρωθεί το ματς με την Μπέρνλι, ωστόσο αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα θα έχουμε εξελιξεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK