Το "Μεστάγια" η Μπέτις το... είδε Καραϊσκάκη

Ο Ολυμπιακός θα ψάξει κωδικό για να ξεκλειδώσει την άμυνα της Μπέτις. Η Βαλένθια δεν τον βρήκε.

Το "Μεστάγια" η Μπέτις το... είδε Καραϊσκάκη

Από τον Λεβάντε στον Πειραιά, πέντε ημέρες δρόμος.

Η Μπέτις, στο πρώτο παιχνίδι της μετά τη διακοπή των πρωταθλημάτων, τέσταρε τις αντοχές της σε μια σκληρή έδρα όπως του Ολυμπιακού και πήρε καλό βαθμό φεύγοντας με το 0-0 χωρίς ν' απειληθεί.

Η Βαλένθια δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, προβληματίζει πολύ κι ασχέτως αν προσέθεσε στο ρόστερ της τον Γκουέδες παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-3-1). Παρόλα αυτά οι "βερδιμπλάνκος" έπαιξαν συγκροτημένα και αποτελεσματικά. Είχαν για μια ώρα τον απόλυτο έλεγχο και δεν απειλήθηκαν ως τη στιγμή που οπισθοχώρησαν τελείως για να μην ρισκάρουν οτιδήποτε.

Η λογική λέει πως αντίστοιχα θα παίξουν την Πέμπτη απέναντι στον Ολυμπιακό. Πρώτα θα διαφυλάξουν τα νώτα τους και μετά θα κυνηγήσουν κάτι άλλο. Ενδεικτικό του τρόπου προσέγγισης των αγώνων από τον Κίκι Σετιέν είναι πως μετά το απρόσμενο 3-0 από τη Λεβάντε στην πρεμιέρα δεν έχουν δεχθεί γκολ από Αλαβές (0-0), Σεβίλλη (1-0) και Βαλένθια (0-0).

Οι Σεβιγιάνοι παίζουν σταθερά με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, ταυτόχρονα όμως υπάρχουν δύο κεντρικοί μέσοι, ενώ ακραίοι μπακ που δεν ανεβαίνουν πάρα πολύ. Πλέον δε αγωνίζονται μ' έναν φορ περιοχής και όχι με δύο όπως αρχικά...

Η σύνθεση της Μπέτις: Λόπεθ, Μαρτίν, Μαντί, Μπάρτρα, Σίντνεϊ, Φίρπο, Κανάλες, Γουαρδάδο, Μπουντεμπούζ (77' Λο Σέλσο), Ινούι (63' Χοακίν), Σανάμπρια (68' Λεόν)

News 24/7

24MEDIA NETWORK