Άνοιξε την πόρτα της επιστροφής του Βιεϊρίνια ο Στανόγεβιτς

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς είπε στη συνέντευξη Τύπου πως έχει έρθει η ώρα της επιστροφής του Βιεϊρίνια!

Άνοιξε την πόρτα της επιστροφής του Βιεϊρίνια ο Στανόγεβιτς

Μεταγραφικό ρεπορτάζ έδωσε στους εκπροσώπους του Τύπου ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς. Ο Σέρβος προπονητής τοποθετήθηκε σχετικά με το θέμα του Βιεϊρίνια, αλλά και της αγωνιστικής παρουσίας του ΠΑΟΚ στη νίκη πρόκριση επί της Ολιμπίκ στην Τούμπα.

Για τους τομείς στους οποίους έμεινε ικανοποιημένος: "Σίγουρα, η απόδοσή μας ήταν καλύτερη σε σχέση με το πρώτο αγώνα, κάτι που περίμενα διότι παίζαμε στην έδρα μας. Ήμασταν καλύτεροι και σε επίπεδο φυσικής κατάστασης. Είμαι ικανοποιημένος διότι αρκετοί από τους παίκτες μας έδειξαν καλύτερη εικόνα".

Για την εξήγηση που δίνει ο ίδιος για τα αβίαστα λάθη σε πάσες: "Ναι, όντως κάναμε πολλά λάθη, αλλά δημιουργήσαμε και αρκετές ευκαιρίες. Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι σε επίπεδο φυσικής κατάστασης, και αυτό είναι κάτι που αλλάζει παιχνίδι με το παιχνίδι. Όταν τα πόδια είναι κουρασμένα, έρχονται τέτοιου είδους λάθη".

Για το αν υπάρχει αγωνία για την κλήρωση ή αν περιμένει ενίσχυση που θα τον κάνει ήρεμο: "Σε δυο εβδομάδες θα είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι. Είμαστε ο ΠΑΟΚ, θα είμαστε και πάλι το φαβορί. Αισθάνομαι άνετος, δε νιώθω πίεση... Θα πρέπει βέβαια να δούμε και τον αντίπαλο".

Για τον Βίεϊρίνια και το πλάνο του εφόσον αποκτηθεί: "Σίγουρα, εδώ στην Θεσσαλονίκη μιλάτε χρόνια για τον Βιεϊρίνια αλλά νομίζω ήρθε η ώρα να γυρίσει… Ο Μακ μπορεί να παίξει ως δεύτερος επιθετικός. Είναι εύκολο να προσαρμοστεί ένας προπονητής στους καλούς παίκτες. Θα βρούμε το κατάλληλο σύστημα για να εκμεταλλευτούμε όλους τους παίκτες του ρόστερ".

Για το αν συναντήθηκε με τον Ιβάν Σαββίδη και για το πλάνο ενίσχυσης: "Τώρα ήρθε η ώρα των μεταγραφών. Είχα πει ότι έχουμε το ρόστερ για να πάμε στα πλέι οφ. Έχω μιλήσει με τους ανθρώπους της ομάδας, έχουμε κάποια ονόματα στα χέρια μας, θα δούμε τι θα γίνει ώστε να γίνουν ποιοτικές προσθήκες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK