Ήταν ΠΑΟΚ και "καθάρισε" με γκολάρες!

O ΠΑΟΚ ήταν το αφεντικό με την Ολιμπίκ στην Τούμπα, αφήνοντας στην άκρη το... χλωμό πρόσωπο του πρώτου ματς. Το 2-0 υπέρ της ελληνικής ομάδας προήλθε με σούπερ γκολ των Μακ και Τσίμιροτ που "καθάρισαν" την πρόκριση.

Ήταν ΠΑΟΚ και "καθάρισε" με γκολάρες!

Πανάξια πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Ολιμπίκ με 2-0 που διαμορφώθηκε από γκολάρες μάλιστα των Μακ και Τσίμιροτ. Οι Θεσσαλονικείς ήταν το απόλυτο αφεντικό στην έδρα τους και παρότι έδωσαν χώρου στους Ουκρανούς, ουσιαστικά δεν απειλήθηκαν, κάνοντας το καθήκον τους.

Το πρώτο ημίχρονο στην “Τούμπα” χαρακτηρίστηκε από δύο πανέμορφα γκολ των Μακ και Τσίμιροτ που έβαλαν τον ΠΑΟΚ σε θέση οδηγού όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League επί της Ολιμπίκ.

Σε αντίθεση με το πρώτο παιχνίδι στην Ουκρανία, ο ΠΑΟΚ έγινε από νωρίς το “αφεντικό” της αναμέτρησης και δεν έδωσε χώρους στους αξιόμαχους ποδοσφαιριστές της Ολιμπίκ. Το πρώτο γκολ των γηπεδούχων προήλθε από ωραία ενέργεια του Μακ στο 24' με τον ποδοσφαιριστή να κάνει αντίθετη κίνηση παράλληλα με το τέρμα και να “εκτελεί” με εντυπωσιακό δεξί σουτ τον Μαχαράτζε.

Από εκεί και έπειτα η Ολιμπίκ πάλεψε να μπει στο παιχνίδι όμως αδυνατούσε να... χτυπήσει στην κόντρα. Κάπως έτσι ο ΠΑΟΚ που είχε την κατοχή βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα για δεύτερη φορά στο 45'. Σκόρερ ο Τσίμιροτ που “σκότωσε” τους Ουκρανούς με φανταστικό σουτ πολλά μέτρα έξω από την περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μπήκε με φόρα, χάνοντας ευκαιρίες. Από το 60' και έπειτα όμως οι γηπεδούχοι “κάθισαν” στο 2-0 και δεν ρίσκαραν να επιτεθούν. Περίμεναν τους φιλοξενούμενους με απώτερο σκοπό να βγουν στην κόντρα.

Πράγματι, οι ποδοσφαιριστές της Ολιμπίκ δεν παρέδωσαν τα όπλα και προσπάθησαν να κάνουν ζημιές στον ΠΑΟΚ, χωρίς επιτυχία όμως αφού τα σουτ που δοκίμασαν δεν ήταν καθόλου απειλητικά για την εστία του Ρέι.

ΠΑΟΚ (Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς): Ρέι, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς, Κάνιας (72' Σάκχοφ), Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ (66' Ενρίκε), Κάμπος (81' Πέλκας), Μακ, Πρίγιοβιτς.

Ολιμπίκ Ντόνετσκ (Ρομάν Σανζάρ): Μαχαράτζε, Λουκιάντσουκ (46' Μιχούνοφ), Κραφτσένκο, Μόχα, Σαμπάνοφ, Σεστάκοφ, Μπιλένκι (71' Μικάλοφ), Νιεμτσανίνοφ, Τσιμπάλιουκ, Κομούτοφ (60' Σοντέι), Μπογκντάνοφ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK