Aυτό φοβάται από την Μαρσέιγ ο... τιμωρημένος Σιμεόνε!

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε τόνισε πως το 2012 άλλαξε την μοίρα της Ατλέτικο, μιλώντας για τον τελικό του Europa League, ενώ "αποκάλυψε" τα δύο στοιχεία της Μαρσέιγ που πρέπει να προσέξει η ομάδα του.

Aυτό φοβάται από την Μαρσέιγ ο... τιμωρημένος Σιμεόνε!

Όπως και στο ματς με την Άρσεναλ στους ημιτελικούς, έτσι και στον τελικό ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν θα έχει το δικαίωμα να κάτσει στον πάγκο της Ατλέτικο, παρόλα αυτά κάθε άλλο παρά ανασφάλεια αισθάνεται.

"Το ότι δεν μπορώ να είμαι κοντά στην ομάδα μου προκαλεί λύπη, όμως από τα ματς με την Άρσεναλ ήδη, καταλάβαμε πως η ομάδα ξέρει τι να κάνει με τον βοηθό μου, τον Χερμάν Μπούργκος στον πάγκο.

Γνωριζόμαστε μια ζωή, σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο σε πολλά πράγματα και βλέπουμε το ποδόσφαιρο με τον ίδιο τρόπο", δήλωσε ο Αργεντινός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού, γι να αναφερθεί στη συνέχεια στο Europa League που κατέκτησε έξι χρόνια πριν με τους Μαδριλένους.

"Το Europa League δεν είναι Champions League. Εκείνη όμως η επιτυχία μας στον τελικό του 2012 ήταν ένα σημαντικό βήμα για την ανάπτυξή μας. Από εκεί άρχισαν όλα".

Όσο για το τι είναι αυτό που υπολογίζει περισσότερο στην ομάδα του Ρούντι Γκαρσία (προπονήθηκε ο Μήτρογλου και θέτει υποψηφιότητα για συμμετοχή στον τελικό), ήταν ξεκάθαρος: "Από την Μαρσέιγ φοβάμαι την ταχύτητά τους και τις στημένες φάσεις".

News 24/7

24MEDIA NETWORK