Πώς πολεμάς την πίεση; "Όλα τα λεφτά" η απάντηση Γκαρσία!

Η Μαρσέιγ θέλει να κατακτήσει το Europa League 25 χρόνια μετά το Champions League, όμως ο προπονητής της Ρούντι Γκαρσία δεν έχει πίεση καθώς φροντίζει καλά το... στομάχι του.

Πώς πολεμάς την πίεση; "Όλα τα λεφτά" η απάντηση Γκαρσία!

"Θα είναι δύσκολη η αποστολή μας αφού η Ατλέτικο είναι μία έμπειρη ομάδα που έχει παίξει σε τρεις ευρωπαϊκούς τελικούς στα τελευταία χρόνια.

Έρχονται από το Champions League όμως και εμείς έχουμε παίκτες ποιότητας που έχουν κερδίσει τίτλους στην καριέρα τους, που υποστηρίζονται από μερικούς νεαρούς παίκτες.

Ο Σιμεόνε είναι ένας μεγάλος προπονητής που έχει φέρει την Ατλέτικο μεταξύ των μεγάλων σε Ισπανία και Ευρώπη.

Πώς πολεμάς την πίεση; "Όλα τα λεφτά" η απάντηση Γκαρσία!

Εμείς από την πλευράς μας θα στηριχτούμε στα δικά μας όπλα: είμαστε δεμένη ομάδα, έχουμε καλό κλίμα και θέλουμε να γράψουμε ιστορία", είπε μεταξύ άλλων ο Ρούντι Γκαρσία αναφερόμενος στον τελικό του Europa League το βράδυ της Τετάρτης μεταξύ της Μαρσέιγ και της Λιόν που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Λιόν.

Στο σημείο πάντως που έκανε όλους τους εκπρόσωπους του Τύπου να "λυθούν" στην αίθουσα ήταν όταν ρωτήθηκε για τον τρόπο που έχει βρει να καταπολεμά το άγχος και το στρες. "Τρώω μαύρη σοκολάτα, 70% καθαρή", ήταν η αφοπλιστική απάντησή του!

News 24/7

24MEDIA NETWORK